Avrasya Boru Fuarı

Tarihler: 30 Eylül 2010 Perşembe ~ 03 Ekim 2010 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2010 ~ Eki 3, 2010

Boru, tel ve bağlantı ekipmanları üretim sektöründeki lider firmaların yer alacağı CNR Avrasya Boru, Tel, Bağlantı Makineleri ve Ekipmanları Fuarı, 30 Eylül-3 Ekim 2010 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi`nde düzenleniyor. Cnr Avrasya Boru Fuarı, boru, tel ve bağlantı ekipmanları sektörümüzün yurtiçinde ve yurtdışında tanıtımını ve hacminin artırılmasını amaçlıyor. CNR Holding kuruluşu SİNE Fuarcılık organizasyonu ile gerçekleşecek Cnr Avrasya Boru Fuarı endüstriye taze kan getirecek.

Dünyanın En Önemli Enerji Hattındaki Boru Fuarı
Altyapı modernizasyonuna verilen önemin artmasıyla boru ve bağlantı ürünleri endüstrisi tam gaz yükseliyor. Doğal gaz, petrol, kanalizasyon, içme suyu dağıtım şebekelerinin inşaatı ve yenilenmesi, tüm dünyada sektöre canlılık getiriyor. Son dönemde ülkemizin imza attığı boru hattı ve enerji nakil anlaşmaları ülkemizi dünyanın sayılı üreticilerinden biri haline getirdi. Avrupa`nın ise 3. büyük üreticisi ve dağıtımcısıyız. Türk boru endüstrisinin cirosu son dönemde milyar dolarları buldu. Türk firmaları Afrika ve Avrasya`da büyük anlaşmalara imza atarken, yan sanayilerinden aldıkları katma değer onlara büyük destek sağlıyor.

Ticaret Gelişiyor Sektör Büyüyor
Cnr Avrasya Boru Fuarı, sektörün üretici, uygulayıcı ve kullanıcılarını bir araya getirecek. Fuarın endüstrinin ticaret trafiğine büyük hareket getirmesi bekleniyor. Fuar, sektörün yerli ve yabancı pazarlarda tanıtımı için önemli ve vazgeçilmez bir platform olmayı hedefliyor. Bu yepyeni platformda boru, tel, bağlantı makine ve ekipman üreticileri enerji hattı, kanalizasyon sistemleri, altyapı çalışmaları yapan şirket ve kurumlarla buluşacak. Fuarda, katılımcılar satın alma gruplarına ulaşıp ihracatlarını artırırken, ziyaretçiler planladıkları altyapı yatırımları için en uygun ürünleri çok çeşitli alternatifler arasından seçme şansı bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT