Avrasya Yapı Ürünleri Fuarı

Tarihler: 08 Eylül 2011 Perşembe ~ 11 Eylül 2011 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.cnrmegabuild.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2011 ~ Eyl 11, 2011

MEGABUILD Avrasya Yapı Ürünleri Fuarı`nda son düzlüğe girildi. Lokomotif sektörlerimizin başında gelen inşaat ve inşaat malzemeleri endüstrisinin büyük buluşması MEGABUILD Fuarı, Irak, Makedonya ve Gana`nın da aralarında olduğu yabancı ülkelerin bakanlarını İstanbul`da ağırlamaya hazırlanıyor...

Fuarda 3 milyar dolarlık iş bağlantısı yapılmasını hedefleniyor.

08-11 Eylül tarihlerinde CNR EXPO İstanbul`da gerçekleştirilecek fuara T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, T.C.Ekonomi Bakanlığı ile DTM Dış Ticaret Müsteşarlığı da destek veriyor.

Türkiye ve etki alanındaki yakın çevre ülkelerinde devam eden 225 milyar dolarlık inşaat projelerinin çözümleri MEGABUILD Avrasya Yapı Ürünleri Fuarı`nda sergilenecek.. Fuar hazırlıklarında 10 aya yaklaşan bir zaman dilimi geride bırakılırken, mega organizasyona günler kala heyecan da arttı.

Irak, Makedonya, Afganistan ve Gana Bakanları Resmi Heyetle Geliyor İMSAD (İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) desteğinde CNR Ekspo Fuarcılık tarafından düzenlenen Avrasya Yapı Ürünleri Fuarı MEGABUILD`de alınacak siparişlerle, sektörün iş hacminin zirveye çıkması bekleniyor. Yeniden yapılanma sürecinde olan Irak`ın Konut ve İmar Bakanı Muhammed El Darraji MEGABUILD`e 50 kişilik bir heyetle gelecegini bildirdi. Darraji fuarda, Türk müteahhitleri ve iş adamları ile görüşmelerde bulunacak.

Fuarı Batı Afrika ülkelerinden Gana Su Kaynakları, Çalışma ve Konut Bakanı Alban S.K. Bagbın ve 40 kişilik alım heyeti de ziyaret edecek. Makedonya`nın Ulaştırma Bakanı da beraberindeki heyetle fuarda olacak.

36 Ülkeden Alım Grubu MEGABUILD`de MEGABUILD`e Ekonomi Bakanlığı desteğinde, Avrupa, Kuzey Afrika, Balkanlar, Amerika ve Ortadoğu`dan 36 ülkenin alım heyetleri getiriliyor. Ayrıca 20`yi aşkın ülkenin ticaret odası da alıcı firmalarını katılımcılarla buluşturacak. Avrasya Yapı Ürünleri Fuarı`na alıcı getirecek yurtdışı ticaret odaları arasında Hindistan, İran, Litvanya, Sırbistan, Ürdün, Romanya, Yemen, Kuveyt, Kırgızistan, Özbekistan, Kosova, Makedonya ve Sudan öne çıkıyor.

Uluslararası Çelik Yolu Zirvesi İlk Kez Düzenleniyor! MEGABUILD Avrasya Yapı Ürünleri Fuarı`nın ilk günü “Uluslararası Çelik Yolu Zirvesi” başlayacak. İlk kez düzenlenecek zirve Türk Yapısal Çelik Derneği TUCSA organizasyonunda gerçekleştirilecek. Zirve, Türk Yapısal Çelik Sektörünün temsilcileri Afrika, Ortadoğu, Orta Asya, Kafkas, Doğu Avrupa, Balkan ülkeleri, Rusya ve Ukrayna’dan 45 ülkenin bakan, bürokrat ve teknokratları ile buluşturulacak. Böylelikle işbirliği olanaklarının arttırılması ve yapısal çelik sektörünün mevcut ihracatının 2015 yılına kadar 1 milyar dolara çıkarılmasına zemin oluşturulması hedefleniyor. Zirvede sektörün 2023 hedefi olan 5 milyar doların yakalanmasına yönelik yol haritası da çizilecek...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT