Ayakkabı Moda Aymod'da Şekillenecek

Ayakkabı Moda Aymod'da Şekillenecek

Tarihler: 04 Nisan 2018 Çarşamba ~ 07 Nisan 2018 Cumartesi

Yer: CNR Expo

Adres: CNR Expo Fuar Merkezi Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Faks: 0212 465 74 76

Web: http://www.cnrexpo.com

E Posta: info@cnrexpo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2018 ~ Nis 7, 2018

Türk ayakkabı ve saraciye sektörünün gelişimine katkı sağlayan AYMOD-Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı, 4-7 Nisan tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. Yerli ve yabancı 400’ün üzerinde firmanın 1.000’den fazla markasının yer alacağı fuarda, 2018-2019 Sonbahar/Kış sezonu ayakkabı modelleri sergilenerek ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Seksenden fazla ülkeden 600 alım heyetinin ağırlanacağı fuarda, Denizli’nin Yeşilova Köyü’ndeki kadınlar da kuracakları Yörük çadırıyla erkek egemen sayacılık sektörüne gözdağı vermeye hazırlanıyor.

Kendi alanında Türkiye'nin en büyük dünyanın ikinci büyük fuarı AYMOD - Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı, 4-7 Nisan tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ile Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) iş birliğinde Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme Eğitim Vakfı (TASEV) ve KOSGEB tarafından desteklenen fuarda, ayakkabı sektörüne yön veren yerli ve yabancı 400’ün üzerinde firmanın 1.000’den fazla markası yer alacak.

Bu yıl 59.’su düzenlenecek fuarda kadın-erkek ayakkabısından çizmeye, çocuk ayakkabısından bota, terlikten çantaya kadar olan klasik ve modern tüm yeni sezon ürünleri sergilenecek. 25 bin ziyaretçinin buluşma noktası olacak olan AYMOD Fuarı, sektörün 2,5 milyar dolar olan;

2023 yılı ihracat hedefine önemli katkı sağlayacak.

2018-2019 sonbahar ve kış kreasyonlarının da tanıtılacağı fuara; Hammer Jack, Twigy, Cabani, Ricardo Colli, Lapinta başta olmak üzere Devran, İnuovo Lota, Ridge, İlvi, Marcomen, Bulldozer, Darkwood, Topbaş United, Ferudun Kundura, Poletto, Sofia Baldi, Dunlop, Kemal Tanca, Molyer ve Sherlockson gibi sektöre yön veren firmalar katılacak. Fuarda 80’den fazla ülkeden 600 kişilik alım heyeti ağırlanacak.

AYMOD’da kadınlar Yörük çadırından dünyaya açılacak

Denizli’nin Yeşilova Köyü’ndeki kadınlar, Selçuklu’dan günümüze kadar 1.000 yıldır ayakkabı yapımıyla uğraşıyor. TASD’nin “Ayakkabı’da Kadın Eli” projesi kapsamında 59. AYMOD Fuarı’na davet edilen Yeşilova kadınları, erkek egemen sayacılık sektörüne gözdağı verecek. Fuarda ilk kez kurulacak Yörük çadırında Yeşilova kadınları ihracata göz kırpacak. Ayakkabıda Robotik Otomasyon’un da tanıtılacağı enstelasyon ile fuarda geçmişten günümüze ayakkabı üretimi sergilenecek.

VIP Hall’e yoğun ilgi

Toplam altı holde düzenlenecek olan AYMOD için CNR Expo Yeşilköy’ün 4. holü büyütülerek fuar için yeniden hazırlandı. VIP Hall olarak tasarlanan alanda, alım heyetleri Business Lounge’da özenle ağırlanacak ve fuarın etkinlikleri bu salonda yer alacak. AYMOD VIP kart sahibi 3.500 özel alıcının ve yabancı alım heyetlerinin kendilerine ait ayrı girişten salona alınacağı 4/2VIP Hall, fuarın odak noktası olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT