AYMOD

Tarihler: 16 Kasım 2011 Çarşamba ~ 19 Kasım 2011 Cumartesi

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.cnraymod.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2011 ~ Kas 19, 2011

2011-2012 Sonbahar-Kış sezonu ayakkabı kreasyonalarının ilk kez sergilendiği 45. AYMOD 6. Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı yapılan ticari anlaşmalar ve defilelerle gündem yarattı. Açılışına siyasilerin de katıldığı organizasyona 1.115'i yabancı toplam 33.681 ziyaretçi ilgi gösterdi. Türk ayakkabı sektörünün 2023 vizyonun da şekillendiği fuarda hedef ihracat, 1 milyar dolar olarak açıklandı.

Ayakkabı sektörünün Türkiye'deki en büyük buluşma platformu olan AYMOD Fuarı, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (TASEV), Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu (TUAF), İstanbul Ayakkabı Esnaf ve Sanatkarlar Odası (İAESO) ve KOSGEB desteğinde 21-24 Nisan 2011 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul'da düzenlendi. Organizasyonda 2011-2012 Sonbahar-Kış sezonu ayakkabı modası vitrine çıktı. Fuarda düzenlenen defilelerde yeni ürünler top modeller tarafından tanıtılırken, ünlü dizi filmlerinin yıldızları için tasarlanan ayakkabılar da beğeni topladı.

Babacan: Rakibimiz Uzakdoğu Değil Avrupa
Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Ali Babacan açılışına katıldığı fuarda sektörün vizyonu ve geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacan, “Uzakdoğu ile rekabet yerine bizim dönüp İtalya, İspanya’ya bakıp o kalitede ucuza ayakkabı üreterek onlara rakip olmalıyız. Türkiye sadece ucuz işçiliği ile rekabete girmesi yanlıştır” dedi.

TİM(Türkiye İhracatçılar Meclisi) Başkanı Büyükekşi de Cumhuriyetin 100’üncü yılında ayakkabı sektörü ihracatının 1 milyar dolar olarak hedeflendiğini ifade etti.

İstanbul'a 20 Milyar Dolarlık Katma Değer
CNR Holding Fuarcılık Grup Başkanı Ali Bulut ise fuarın büyüme başarısından söz ederek fuarcılık sektörü hedeflerine değindi. Bulut, dünya genelinde sektörün 500 milyar dolar büyüklüğünde olduğunu belirterek, “Biz İstanbul’a Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında 15-20 milyar dolarlık bir katma değer sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Kreasyonlar Podyuma Taşındı
AYMOD'da diğer yıllardan farklı olarak bu yıl sonbahar-kış sezonu trendleri düzenlenen defilelerle podyuma çıktı. Bu defilelerde Elena Potona ve Lubov Shulga gibi dünyaca tanınmış top modeller ile Tuğba Altıntop ve Simge Tertemiz gibi ünlü mankenler yer aldı. Böylelikle 2011'in 16.haftası İstanbul Ayakkabı Moda Haftası'na dönüştü. Defileler Pozitif Fuarcılık, TASD ve Medya İstanbul işbirliğinde düzenlendi.

Rusya Federasyonu, Bağımsız Devletler Topluluğu, Irak, Suudi Arabistan, Almanya, İran, Mısır, Suriye, Ukrayna, Hollanda, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Libya, Ürdün, BAE, Bahreyn, Katar, Fas, Cezayir, Tunus, Belçika, Bosna, İngiltere, Fransa, İtalya, İsrail, Kosova, KKTC, Umman, Makedonya ve Arnavutluk gibi ülkeler fuarın ziyaretçi ülkelerini oluşturdu. Fuarda bay, bayan, çocuk, spor, iş ayakkabılarının yanı sıra çanta, bavul ve saraciye ürünleri de yer aldı.

46.Aymod.7.Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı 16-19 Kasım 2011 tarihleri arasında İstanbul CNREXPO Fuar Merkezinde düzenlenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT