AYSAF 2012

Tarihler: 29 Şubat 2012 Çarşamba ~ 03 Mart 2012 Cumartesi

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.cnraysaf.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 29, 2012 ~ Mar 3, 2012

Ayakkabı yan sanayicilerinin küresel vitrini; AYSAF
Ülkemizde 4 milyar dolar pazar hacmine ulaşan ayakkabı yan sanayi sektörünün en büyük ticaret platformu AYSAF, 29 Şubat-03 Mart 2012 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul'da 47'inci kez gerçekleştiriliyor. Yan sanayi firmalarını ulusal ve küresel ölçekte faaliyet gösteren kuruluşların satın almacılarıyla buluşturacak fuar, katılımcılarına, yeni sezon ürünlerini iç ve dış pazarlara tanıtma imkanı sunuyor.

CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı AYSAF; Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği (AYSAD), Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (TASEV), (KOSGEB) desteklerinde düzenleniyor. Yurtdışında büyük ilgi gören fuara Almanya’dan Rusya’ya, Hollanda’dan Azerbaycan’a, Polonya’dan Suudi Arabistan’a kadar dünyanın dört bir yanındaki ülkelerden firma katılımı gerçekleşiyor. Alım grupları ve katılımcı firma zenginliği ile dikkat çeken organizasyon, yıldan yıla artan istikrarlı büyüme grafiği ile dikkati çekiyor.

Yurtdışından yoğun alıcı grubu getiriliyor
AYSAF'a yurtdışından getirilecek alım grubu ülkeleri arasında İran, Rusya, Ukrayna, Mısır, Suriye, Ürdün, Lübnan, İtalya, İspanya, Almanya, Romanya, Suudi Arabistan, Kazakistan, Pakistan, Irak, Bulgaristan,Tunus Arnavutluk, Azerbaycan, Beyaz Rusya, BAE, Bosna Hersek, Brezilya, Çin, Ermenistan, Fas, Filistin, Gürcistan, Hollanda, İsrail, Kosova, Kuveyt, Litvanya, Malezya, Norveç, Özbekistan, Polonya, Sırbistan ve Yunanistan yer alıyor.

AYSAF, Sosyal Medyada
Fuara ilişkin gelişmeler facebook, twitter ve linkedin gibi sosyal medyada da paylaşılıyor.

Ürün Grupları
Taban, kalıp, ökçe, aksesuar, tekstil, kimyevi maddeler, deri, suni deri ve makineler(kesim, monte, hazır taban, dikim finisaj) fuarın ürün grupları arasında yer alıyor.

Aysaf, 29 Şubat- 02 Mart tarihleri arasında 10.00-19.00, 03 Mart tarihinde ise 10-18.00 saatleri aralığında ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT