Bahçe Dünyası 2013

Tarihler: 28 Mart 2013 Perşembe ~ 31 Mart 2013 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Faks: 0212 886 93 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2013 ~ Mar 31, 2013

Bahçe ve Peyzaja Dair Herşey: Bahçe Dünyası 2013 Fuarı’nda

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından düzenlenecekolan Bahçe Dünyası 2013 8. İstanbul Bahçe Mobilyaları, Peyzaj Tasarımı, Bahçe Mimarisi, Bahçe Ekipman, Havuz ve Bitkiler Fuarı, 28 - 31 Mart 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece - İstanbul’da kapılarını ziyaretçilerine açacak.

İnsana, doğaya saygılı; estetik, fonksiyonel ve özgün tasarımları içinde barındıran ürün ve hizmetlerin yer aldığı Bahçe Dünyası 2012 her sene olduğu gibi, yurtiçi ve yurtdışından sektördeki dünyaca ünlü markaları, üreticileri, yapı marketleri, inşaat firmaları ve turistik tesislerin satın alma yetkililerini, belediyeleri, mimarları, konu ile ilgili profesyonelleri ve son tüketicileri aynı çatı altında buluşturdu. Yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi gören fuar, 2012 yılında 20 ülkeden gelen (ABD, Azerbaycan, Çin, Mısır, Yunanistan, İsrail, İran, İtalya, İspanya Gürcistan, Makedonya, Lübnan, Libya, Portekiz, Romanya, Suudi Arabistan, Sudan, KKTC, Ukrayna ve Türkiye) toplam 20.343 sektör profesyoneli ve son tüketici tarafından ziyaret edildi.

Bahçe Dünyası 2013 Özel Bölümleriyle Zenginleşiyor
Havuzcular Derneği işbirliği ile hazırlanan POOLİST ‘‘Havuz, Havuz Sistem, Makine ve Donanımları Özel Bölümü’’ ve Tente, Branda, Şemsiye ve Membran Üreticileri Derneği işbirliği ile hazırlanan TENTE ‘‘Tente, Şemsiye, Gölgeleme, Branda, Membran Ürünleri, Sistem, Makine ve Donanımları Özel Bölümü’’ ile fuar ziyaretçilerine daha geniş bir yelpazede ürün ve hizmetler sunuyor.

2013 İlkbahar- Yaz Bahçe Trendlerini Keşfedin
Bahçe Dünyası 2013 fuar kapsamında yer alan;

• Bahçe Mobilyaları: Teak, rattan, bambu, ferforje, mermer, ahşap, alüminyum ve plastik bahçe mobilyaları.
• Bahçe Dekorasyon ve Peyzaj Ürünleri: Bahçe bitkileri, gölgeleme ekipmanları, salıncaklar, bahçe heykelleri, dekoratif taşlar.
• Bahçe Teknik Ekipmanları: Aydınlatma sistemleri, çitler, bahçe sulama donanımları, çim biçme makineleri
• Bahçe Hobi Malzemeleri: Bisikletler, motorsikletler, karavanlar, ses ve video sistemleri, oyun, eğlence ve spor ekipmanları.
• Hizmetler: Bahçe tasarımı, peyzaj mimarisi, bahçe bakımı

ile ilgili son trendler, bahçe ve doğada zaman geçirmeyi sevenlerin beğenisine sunulacak. 28 - 31 Mart 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek Bahçe Dünyası 2013 Fuarı’nda yeni trendleri sergileme ve keşfetme fırsatını kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT