Bayram Alışveriş Günleri

Tarihler: 27 Ağustos 2010 Cuma ~ 08 Eylül 2010 Çarşamba

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2010 ~ Eyl 8, 2010

Ramazan bayramı öncesi ihtiyaçlarını karşılamak isteyen herkesin mutlaka uğradığı en kapsamlı organizasyon Bayram Alışveriş Günleri, 27 Ağustos – 08 Eylül 2010 tarihleri arasında Avrasya’nın en büyük fuar alanı CNR EXPO`da düzenleniyor.

Bayramla özdeşleşerek artık bir gelenek haline gelen ve her yıl heyecanla beklenen büyük organizasyon Bayram Alışveriş Günleri, bu yıl da bayramdan önce bayram sevinci yaşatmaya hazırlanıyor.

13 gün sürecek ve 2 haftasonunu kapsayacak olan organizasyona; kapsamlı içeriği, ekonomik seçenekleri ve geçmiş yıllarda oluşturulmuş köklü ve olumlu imajı sayesinde on binlerce ziyaretçi bekleniyor.

Gıdadan, ev tekstiline; elektrikli ev aletlerinden, saat, oyuncak, kozmetik ve hazır giyim ürünlerine kadar çok geniş bir ürün grubunun yer alacağı organizasyon, ziyaretçilerin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

300 civarında firmanın katılımının hedeflendiği organizasyonu kolay ulaşım imkanlarından faydalanarak ve giriş ücreti ödemeden ziyaret edenler keyifle alışveriş yapabilecekler.

Şekerleme, bayramlık çikolata ve tatlı çeşitlerinin de satışa sunulacağı Bayram Alışveriş Günleri, nakit sıkıntısını, stok sorununu ve piyasadaki satış durgunluğunu aşmak isteyen firmalara önemli bir avantaj sunmaktadır. Organizasyon süresince katılımcı firmaların yapacağı indirimler de adeta alışveriş rüzgarı estirecek.

Metro’nun yanı sıra İETT otobüsleriyle de ulaşımın mümkün olduğu CNR Expo Fuar Merkezi’nde Bayram Alışveriş Günleri, 10 gün boyunca sabah 11.00’dan akşam 23.30’a kadar ziyaretçilere açık olacak...

Tüm ziyaretçilerimizi indirim fırsatlarından yararlanmaları ve keyifle alışveriş yapabilmeleri için CNR Expo Fuar Merkezi`ne bekliyoruz...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT