BeautyEurasia Fuarı 16-18 Haziran 2021

BeautyEurasia Fuarı 16-18 Haziran 2021

Tarihler: 16 Haziran 2021 Çarşamba ~ 18 Haziran 2021 Cuma

Yer: Hyve Group

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2021 ~ Haz 18, 2021

Hyve Group tarafından düzenlenen Avrasya Bölgesi’nin en büyük kozmetik fuarı olan 16. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı BeautyEurasia bu yıl 16-18 Haziran 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’nde ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Ticaret Bakanlığı’nın desteğini alan BeautyEurasia Avrasya pazarının kozmetik ve güzellik ürünleri üreticilerini bir araya getiren en önemli etkinlik olarak öne çıkıyor.

Fuar yerli yabancı sektör profesyonellerine yeni iş ve iş birliği fırsatları sunarken VIP Alım Heyeti (Hosted Buyer) Programı çerçevesinde katılımcı firmalar Fransa, Almanya, Lübnan, Mısır, Kolombiya, İspanya, Gürcistan, Bulgaristan, Azerbaycan, Uruguay, Bosna Hersek, Bahreyn, Hindistan, Polonya, Hollanda, Filistin, Sırbistan, Malezya, Ukrayna, Gana, Tunus ve Fas’ın da aralarında bulunduğu 55 ülkeden 150’ye yakın davetli satınalmacıyla hem fuar alanında hem de Hyve Connect Eşleştirme Programı (Matchmaking Sistemi) aralığı ile online olarak bir araya gelecek.

Fezi Altun’un BeautyEurasia’daki özel konuğu Didem Soydan
Fuarın açılış günü olan 16 Haziran 2021 Çarşamba günü, BeautyEurasia Fuarı kapsamında İFM’de gerçekleşecek etkinlikte; sektör profesyonelleri, ünlü makyaj sanatçısı Fezi Altun eşliğinde fuar katılımcılarının stantlarını ziyaret ederken, firmaların değişen tüketici ihtiyaçlarına cevap olan ürün ve teknolojilerini irdeleyecek. Bir yandan fuar koridorlarında Fezi Altun ile sohbet edilirken bir yanda da stant ziyaretleri ile yerinde ürün uygulamalarıyla etkileşimli bir fuar deneyimi sunulacak. Turun ardından Beauty Amfi Etkinlik Alanı’nda Fezi Altun özel konuğu Didem Soydan’ı ağırlayarak makyaj tekniklerini gösterirken keyifli bir sohbet gerçekleştirecekler..

Selin Ciğerci, BeautyEurasia’da Selin Beauty markasının başarı öyküsünü anlatacak
Selin Beauty markasıyla kozmetik sektöründe adından söz ettiren Selin Ciğerci, fuarın son günü (18 Haziran) saat 14.00’te Selin Beauty markasının başarı hikayesini ve hedeflerini anlatıyor olacak. .

Sektöre yön verecek konferanslar BeautyEurasia’da
“İhracatın Kalbindeki Sektör: Kozmetik” ve Teknolojik Gelişmelerle Yenilenen Ürün ve Pazarları bilgi ve deneyimi bir arada yaşatacak fuarda 16 Haziran tarihinde İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Başkan Yardımcısı İmer Özer, “İhracatın Kalbindeki Sektör: Kozmetik” başlıklı bir konuşma gerçekleştirecek. Fuarın ikinci günü 17 Haziran’da ise Keyo Digital Kurucu Ortağı Mustafa Kemal Sözkesen moderatörlüğünde “E-Ticaret, Mağazaları Ele Geçirir mi?” adlı panel gerçekleşecek. Ticimax Dijital Pazarlama Yöneticisi Pınar Keleş de panelde yer alacak isimler arasında.

Moderatörlüğünü Age Provocateur kurucularından Duygu Birecikli ve Gülşah Akın’ın yapacağı Beauty Tech Garage’ın konukları arasında Qreal Ürün Müdürü Alper Güler, HifaceApp Kurucusu Hüseyin Tamer ve Melo App CEO’su Melis Bilgili Baki yer alacak..

Sıra Dışı Şaç Şovları
Konferans oturumlarının yanı sıra katılımcı firmaların yeni ürün ve teknoloji sunumları ile sıra dışı saç şovları ziyaretçilerin ilgi odağı olacak. Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun saç stilisti Mustafa Mostafa, fuarın ikinci gününde bir saç şovu gerçekleştirecek. Aynı gün, İstanbul Berberler Odası iş birliği ile Ersin Seçilmiş ve Kadir Alkan da sezonun yeni saç stillerini içeren çalışmalarını sergileyecekler. Fuarın son günü ise İstanbul Kadın Kuaförler Odası iş birliğinde Osman Balcı, Ayşe Doğan, Şükran Şahin, Selin Süremen ve Muhittin Yuşan saç ve makyaj şovları gerçekleştirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT