Bu Yılın Düğün Trendi: Doğaya Dönüş!

Bu Yılın Düğün Trendi: Doğaya Dönüş!

Tarihler: 09 Aralık 2019 Pazartesi ~ 09 Aralık 2019 Pazartesi

Yer: Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium

Adres: Gümüş Caddesi No:4 34367 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 11 00

Faks: 0212 224 08 78

Web: http://www.icec.org

E Posta: icec@icec.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2019 ~ Ara 9, 2019

18 yıldır evlenmek isteyen çiftlerin ihtiyacı olan her şeyi, aynı çatı altında bir araya getiren ‘Evlilik Hazırlıkları ve Düğün Ekipmanları Fuarı’ bu yıl da düğün hazırlığı yapan çiftleri ve sektör temsilcilerini 17-19 Ocak tarihleri arasında Lütfi Kırdar’da buluşturacak. Bu yılki temasını ‘doğaya dönüş’ olarak belirleyen fuar, evleneceklere tüm ihtiyaçlarını bir arada sunmakla kalmıyor, trendler konusunda da yol gösteriyor.

Konsept Çekim Bennu Gerede’den
Sedef Adası’nda ünlü fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede tarafından gerçekleştirilen konsept çekimlerde Banu Güven, Sagaza Madrid, Nihan Peker, Begüm Salihoğlu, Çağteks ve Seren Moda gibi markaların gelinlikleri kullanıldı. Evlilik Dünyası’nın bu yılki konseptine uygun olarak; 2020 yılında gelin ve damatlar daha sade, doğal, gösterişten uzak ve özgün detaylarla düğün organizasyonlarında farklılık yaratacak. Düğünler alternatif mekanlarda, daha samimi, abartısız ve eğlenceli olacak. Tüm bu detaylar; yeni sezonda, gelinlikten davetiyeye, gelin çiçeğinden damatlığa, masa süslemesinden ilk dans müziğine kadar düğün organizasyonlarına hâkim olacak.

Organik Düğünler Yükselişte
Modern insanın toprağa, ağaca yani doğal bir hayata olan özleminden doğan ‘doğaya dönüş’ konsepti; özellikle şu an evlilik aşamasında olan jenerasyonun topraktan uzak kalmalarının sonucu olarak ortaya çıkıyor. Gençlerin dünyanın gidişatından duydukları endişenin de bir yansıması olan organik düğünlerin sayısı, bu yıl da hızla artacak. Kısacası, 2020 yılında evlenecek çiftler, doğaya dönüş yaparak içlerindeki aşkı yeniden filizlendirecekler!

450 Binden Fazla Çift, Evlilik Dünyası’yla Evlendi!
Türkiye’de her yıl gerçekleşen 500 bin evliliğin yaklaşık 90 bini İstanbul'da gerçekleşiyor. Evlilik Dünyası Fuarı ise bu yıl da 30 bine yakın çiftin düğün ve ev hazırlığı sürecinde, fikir edindiği ve alışveriş yaptığı bir nokta olmaya devam edecek. Bugüne kadar 450 binden fazla çifte evlilik sürecinde rehberlik eden Evlilik Hazırlıkları Fuarı; gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün mekânından organizasyona kadar farklı iş kollarından temsilcileri bir araya getirerek 18. kez ziyaretçisine güvenli ve avantajlı alışveriş yapma imkânı sunacak. Sadece düğün gününe yönelik firmaları değil, ev hazırlığı sürecinde ihtiyaç duyulabilecek ürün gruplarıyla yeni firmaları da ziyaretçiyle buluşturan fuar, 2020 yılında da zengin ürün ve hizmet yelpazesiyle evlenecek çiftlerin işini kolaylaştıracak.

3 gün sürecek organizasyonda ziyaretçi çiftler, aradıkları tüm materyalleri bir arada bulabilecekler, fiyat karşılaştırması yapabilecekler, yeni trendleri takip edebilecekler ve fuara özel çeşitli kampanyalardan yararlanabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT