CNR Avrasya Boat Show 2019

CNR Avrasya Boat Show 2019

Tarihler: 23 Şubat 2019 Cumartesi ~ 03 Mart 2019 Pazar

Yer: CNR Expo

Adres: CNR Expo Fuar Merkezi Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Faks: 0212 465 74 76

Web: http://www.cnrexpo.com

E Posta: info@cnrexpo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2019 ~ Mar 3, 2019

Deniz bir tutkudur. Bir kere tattın mı bir daha bırakamazsın bu duyguyu. Hele bir de manzaran gün batımıysa...

Sadece bir cümle ne de güzel anlatmış denize gönül vermiş olanların duygusunu! İşte bu tarif edilemez deniz tutkusunu kendine pusula edinen CNR Holding, binlerce deniz severi 23 Şubat -3 Mart 2019 tarihleri arasında 14'üncü kez CNR Expo Yeşilköy’de buluşturacak.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) iş birliğinde organize edilen CNR Avrasya Boat Show her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya denizcilik sektörünün önde gelen 1500'ün üzerinde markasına ev sahipliği yapacak.

85 bin metrekare alanda düzenlenecek fuarda; yat, süper yat, mega yatların yanı sıra motor yat, yarış tekneleri, katamaran, yelkenli deniz araçları, gezi tekneleri, sürat tekneleri, jetskiler, ribler, flyboard, kano, şişme bot, ekipmanlar, aksesuarlar, su sporları ve balıkçılığa dair birçok ürün ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Yüzde 20 daha fazla ticaret
Türk denizcilik sektörünün en prestijli ve renkli organizasyonu olan CNR Avrasya Boat Show, bu yıl da sektörün gelişimine katkıda bulunacak. Geçen sene hem ziyaretçi hem satış rekoru kırılan fuarda, nitelikli yerli ve yabancı alıcılar sayesinde alınan 230 milyon dolarlık sipariş, fuar sonrası 600 milyon dolarlık bir ticaret hacmine ulaştı. Sektörün ticaret hacmini büyük oranda artıran fuarda, bu sene de yüzde 20 daha fazla ticaret yapılması öngörülüyor.

Renkli etkinlikler ve ilgi çekici seminerler
Ürün çeşitliliğinin ve sunumların çok ilgi çektiği CNR Avrasya Boat Show, bu yıl da birbirinden renkli etkinlikleri ile hem katılımcılarına hem de ziyaretçilerine dopdolu bir içerik sunacak. Fuar boyunca düzenlenecek etkinlikler, seminerler ve renkli konuklar yine göz dolduracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT