CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı 2011

Tarihler: 16 Şubat 2011 Çarşamba ~ 20 Şubat 2011 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.cnravrasyaemlak.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2011 ~ Şub 20, 2011

Emlak Sektörünün Vitrininde Yerinizi Alın

Yapı ve emlak sektörünün liderleri, geleceğin yaşam alanlarını, üst düzey konut ve iş merkezi projelerini 16-20 Şubat 2011 tarihleri arasında CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı`nda görücüye çıkarıyor. CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık AŞ. tarafından düzenlenen fuar, İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi`nde gerçekleşecek.

Sektör Rotasını Avrasya Emlak`ta Belirliyor
CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı, Türk konut ve emlak sektörünün en önemli kurumlarından TOKİ, Emlak Konut GYO AŞ. katılımıyla destekleniyor. Fuarda TOKİ, Emlak Konut GYO AŞ. ve Türkiye Mütahitler Birliği ile birlikte Türkiye’nin diğer lider emlak, konut ve inşaat firmaları, hem mevcut hem gelecek projelerini sergileyecekler. Fuar emlak sektörü için kaçırılmaması gereken fırsatlarla dolu olacak.

Yükselen Endüstri Emlak

Son dönemde hızla gelişen gayrimenkul ve inşaat sektörü, firmaları konfor, rahatlık, kullanım ve tasarım yeniliklerini sundukları projelerini CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı’nda görücüye çıkaracak. Fuar platformunda yabancı yatırımcıların yerli firmalarla etkileşim sağlaması, proje bazında ve ticari alanda yeni işbirliklerinin yapılması hedefleniyor.

Başta ABD ve AB ülkeleri olmak üzere, Türki Cumhuriyetleri, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İran, Irak, İsrail ve Suriye gibi pek çok ülkeden katılımcının yer alacağı fuar, sektörün yeni bir vizyon kazanmasında etkin rol alacak.

Avrasya Boat Show ile Eş Zamanlı..

CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı, 11-20 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrasya Boat Show ile eşzamanlı gerçekleştiriliyor. Lüks tekne, yat ve yelkenliler ile su sporları donanımlarının sergilendiği Avrasya Boat Show, dünyanın karada yapılan 2. büyük tekne ve yat fuarı. Fuar medyanın ve ziyaretçilerin büyük ilgisiyle karşılanıyor. İki fuarın salonları arasında ziyaretçi geçişine izin verilerek daha dinamik bir atmosfer oluşturulacak. ‘Saray gibi konutlar’ ile ‘saray gibi tekneler’’in bir araya gelmesiyle oluşan sinerji sayesinde, katılımcı firma ve ziyaretçi memnuniyetinin sağlanması amaçlanıyor. Toplam 70.000 kişinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT