Crate And Barrel’ın, Dünya Kahve Günü’ne Özel Etkinliği İle Kahve Keyfi İstinyePark’a Taşınıyor

Crate And Barrel’ın, Dünya Kahve Günü’ne Özel Etkinliği İle Kahve Keyfi İstinyePark’a Taşınıyor

Tarihler: 01 Ekim 2016 Cumartesi ~ 01 Ekim 2016 Cumartesi 14.00-18.00 Saatleri Arası

Yer: İstinyePark Crate And Barrel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2016 ~ Eki 1, 2016

Crate and Barrel, Dünya Kahve Günü’nü kutlamak için keyifli bir etkinliğe imza atıyor. Kahve konusunda uzman Nespresso, Breville, Petra Coffee ve Boxx Coffee Roasters Co. gibi markaların, baristaların ve özel lezzetleriyle Yeme-İçme İşleri’nin katılımıyla “Kahve Günü” etkinliği, 1 Ekim Cumartesi günü Crate and Barrel İstinyePark mağazasında!

İstanbul, Eylül 2016 – Kahve keyfinizi ilk adımdan itibaren bir yolculuğa dönüştürecek ürünler sunan Crate and Barrel, Dünya Kahve Günü’nü özel ve keyifli bir etkinlik ile kutluyor. 1 Ekim Cumartesi günü, saat 14:00 itibariyle Crate and Barrel İstinyePark mağazasında gerçekleşecek olan “Kahve Günü” kapsamında, Boxx Coffee Roasters Co., Breville, Nespresso, Petra Coffee ve Yeme-İçme İşleri, kahveye dair tatmak ve öğrenmek istediğiniz herşeyi damak tadına düşkün misafirlere sunacak.

Petra Coffee’nin baristalarının Chemex ile, Boxx Coffee Roasters Co.’nun ise Aeropress, French Press ve Bialetti ile demleme tekniklerini göstereceği ve kahve tadımının yapılacağı “Kahve Günü”nde, Boxx Coffee Roasters Co.’nun kurucusu Mert Soley de katılımcılarla “Üçüncü Nesil Kahve” üzerine sohbet edecek. Bugüne özel olarak farklı kahve tadımları yaptıracak olan Breville ve Nespresso’nun yanı sıra, Yeme-İçme İşleri de etkinlik boyunca kahveye eşlik edecek gurme atıştırmalıklar ikram edecek.

Mert Soley ile “Üçüncü Nesil Kahve” Sohbeti

Crate and Barrel’ın “Kahve Günü” etkinliği, konuşmacı Mert Soley’in katılımıyla daha da renklenecek. Yaklaşık bir yıl yaşadığı Kanada Toronto’da üçüncü nesil kahvecilik ile tanışan, çeşitli eğitim ve seminerlere katılan Mert Soley, sektörde kesintisiz geçen yirmi yıllık iş tecrübesini, kendi işletmeleri dışında çeşitli kurum ve kuruluşlara danışmanlık yaparak aktarıyor. Kendi ithal ettiği nitelikli ham kahve çekirdeklerini, 2015 yılında kurduğu Boxx Coffee Roasters Co. isimli işletmesinde kendisi kavuran Mert Soley, ülkemizde kahve kültürünün yerleşmesi için çalışıyor. Soley, saat 16:00’da “Üçüncü Nesil Kahve”ye dair tüm bilgi birikimini Crate and Barrel müşterileriyle paylaşacak.

Crate and Barrel’dan Kahve Keyfînize Keyif Katan Kampanya Tasarım ve fonksiyonelliği bir arada sunan ürünleri ile hayatın her alanına eşlik eden Crate and Barrel, kahve keyfinize lezzet katacak ürünler için de özel bir fırsat sunuyor. Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan Nespresso Latissima Touch ve Pro kahve makineleri, 9 Ekim’e kadar 250 TL indirimle satışa sunuluyor. Crate and Barrel’ın kampanyası kapsamında beyaz, gümüş, kırmızı, siyah ve titanyum renk alternatiflerine sahip Lattissima Touch serisi 1345 TL yerine 1095 TL’den; Latissima Pro ise 1895 TL yerine 1645 TL’den kahve tutkunlarının beğenisine sunulacak.

1 Ekim Cumartesi günü, 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan “Kahve Günü” etkinliği, tüm kahve tutkunlarını Crate and Barrel İstinyePark mağazasında buluşturuyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT