Dekoreks 2011

Tarihler: 02 Mart 2011 Çarşamba ~ 06 Mart 2011 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece / İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.dekoreks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2011 ~ Mar 6, 2011

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. olarak yapı sektörünün en önemli unsurlarından biri olan dekorasyona ait yepyeni bir fuarı duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Seramik sektörünün marka fuarı olarak tüm dünyada adından söz ettiren UNICERA ile eşzamanlı olarak 02-06 Mart 2011 tarihleri arasında Türkiye`nin en büyük ve modern fuar alanı olarak dikkat çeken Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi - Büyükçekmece / İstanbul`da hazırlanacak DEKOREKS Aydınlatma, Mobilya, Dekorasyon Fuarı için büyük bir heyecan ve kararlılıkla çalışmalarımıza başladık.

UNICERA Fuarı`nın hedef kitlesi olan mimarlar, iç mimarlar, tasarımcılar ve dekoratörlere yönelik farklı bir yelpazeyi aynı anda ve aynı yerde sunmayı amaçlayan DEKOREKS ile sektörün önemli bir boşluğunu doldurmayı hedefliyoruz.

Fuar kapsamında değerlendirilen konular göz önünde bulundurulduğunda; "Ev almak sizden, dekorasyonuna ilişkin tüm detaylar bizden" konseptiyle yola çıkıldı. Fuar ziyaretçileri, kaba inşaat teslim aldıkları bir daireyi DEKOREKS Fuarı`nda sergilenen ürünlerle zevklerine göre döşeyebilirler.

Tüyap olarak, 07-11 Nisan 2010 tarihlerinde düzenlenen UNICERA 22. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı`nın ziyaretçi rekorları kırarak büyük bir başarı yakalamasını DEKOREKS için de büyük bir potansiyel olarak görüyoruz. Eşzamanlı olarak düzenlenen iki fuarın birbirine önemli katkılar sağlayacağını öngörmekteyiz.

Yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştireceğimiz pazarlama ve tanıtım çalışmalarımız yeni fuarın heyecanıyla yürütülüyor. DEKOREKS Fuarı`nın da diğer tüm TÜYAP Fuarları gibi kısa sürede en değerli pazarlama platformu olması ve uluslararası nitelik kazanması tüm bu çalışmaların kaçınılmaz bir sonucudur.

Ülkemize ve temsil ettiğimiz sektörlere olan sorumluluğumuzun farkında olarak 02-06 Mart 2011 tarihinde düzenlenecek olan yeni fuarımız DEKOREKS Aydınlatma, Mobilya, Dekorasyon Fuarı`nın başarısı için her zamanki çizgimizde kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT