Dövme Sanatı İstanbul Tattoo Convention 2013’de Buluşuyor

Tarihler: 20 Eylül 2013 Cuma ~ 22 Eylül 2013 Pazar

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Adres: Bahariye Cad. No: 39 Bahariye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 36 01

Web: http://http://www.kadikoyhem.k12.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2013 ~ Eyl 22, 2013

20 - 22 Eylül tarihleri arasında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Tattoo Convention 2013’ de dünyanın en önemli sanatçıları ve dövme sevenleri buluşacak. Dövme sektörünün öncülerinden Golden Arrow Tattoo & Piercing tarafından düzenlenecek fuarda Türk dövme sanatçıları ile birlikte Japonya ve Yeni Zelanda’dan ünlü geleneksel yöntemlerle dövme yapan ustalar ve Türkiye, Amerika, Fransa, İspanya, Yunanistan, Almanya ve Yeni Zelanda gibi ülkelerden pek çok ünlü dövme sanatçısı sanatlarını sergileyecek.

Kimi hayata bakış açısını, kimi kendinden bir şeyler bulduğu sembolü, kimi aşklarını dövmelerle bedenlerinde ölümsüzleştiriyor. Dövme ilk çağlardan beri insanoğlunun kendini ifade etme sanatı ya da yöntemi. Türkiye’ de bu sanatı uygulayan ve hayat tarzı haline getiren dövme tutkunları ve bunları tutkunlara uygulayan dövme sanatçıları oldukça fazla. Yıllardır bu sanatı profesyonel anlamda hem tedarik malzemesini sağlayan hem de dövme kültürünü uygulayan Golden Arrow Tattoo & Piercing iki senedir Türkiye deki dövme fuarının ev sahipliğini başarı ile üstleniyor.

Golden Arrow Tattoo & Piercing, dünyadaki bir çok ülkeden ve Türkiye deki bir çok şehirden gelen dövme sanatının usta isimlerini İstanbul Tattoo Convention 2013’ de İstanbul' da buluşturuyor. Türkiye ve dünyadan yaptıkları muhteşem dövmelerle dövme sanatına değer katan 22’si yurtdışından olmak üzere 60’a yakın dövme sanatçısı , Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek " İstanbul Tattoo Convention 2013 " fuarında biraraya gelecek. Dünyaca ünlü dövme sanatçıları ve ülkemizde dövmecilik sanatına değer katan Türk ustalarının yanı sıra dövme tutkunları çok keyifli üç gün yaşayacak.

Türkiye'de sektöründe lider dövme ve piercing sarf malzemesi tedarikçilerinden biri olan Golden Arrow Tattoo ve Piercing’in iki senedir Türkiye de organize ettiği fuara, geçen sene ki gibi İstanbul'dan Ankara'ya Eskişehir'den Antalya'ya Türkiye'nin birçok yerinden ünlü dövme sanatçıları katılacak. " İstanbul Tattoo Convention 2013 " fuarına Japonya ve Yeni Zelanda’ dan dünyaca ünlü geleneksel dövme ustaları yanısıra Amerika, Fransa, İspanya, Yunanistan ve Almanya gibi ülkelerden ünlü usta dövme sanatçıları da katılacak.

İki senedir İstanbul Tattoo Convention ev sahipliğini üstlenen Golden Arrow Tattoo ve Piercing’ in Yönetim Kurulu Başkanı N.Şener Öner, “ Türkiye’ den ve yurt dışından gelen dövme tutkunlarının bu fuarı merak ve sabırsızlıkla beklediklerini “ belirtti. Ayrıca bu yıl yaklaşık 15 bin ziyaretçi beklediklerinin belirten Öner, “ İlkini geçen sene başarı ile gerçekleştirdikleri ve İstanbul Tattoo Convention ile ilgili hedeflerinin uluslararası önemli dövme fuarları arasında yer almak olduğunu, geçen yıl yapılan etkinlikle bu hedeflerini büyük oranda başardıklarını ” vurguladı.

Görsel Showlar ve Dövme Yarışması
Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’ nde düzenlenen İstanbul Tattoo Convention 2013’ de her güne ait özel etkinlikler var. Ziyaretçilerin dövme sanatının en ince ayrıntısına kadar görebilecekleri fuarda dövmenin geleneksel ve modern tekniklerini uygulamalı olarak çeşitli standlarda izleme imkanı olacak. Ayrıca fuar boyunca hergün ziyaretçilerin ilgisini çekicek olan sürpriz showlar olacak. Her standta fuar boyunca yapılacak görsel showlar eşliğinde yapılacak dövmeler gelen dövme meraklıları tarafından rahatlıkla izlenebilecek. İlk gün açılış ile birlikte çeşitli gösterilerin sergileneceği fuarda her gün ayrı bir katagoride dövme yarışması yapılacak. En çılgın, en renkli, en süslü, en özgün, en iyi siyah beyaz, en iyi biomekanik, en iyi realistik, en iyi portre, en iyi geleneksel ve asya gibi çeşitli katagorilerde yapılacak yarışmaya bu sene ‘2013 Dövme Kraliçesi’ de eklendi. Tüm katagorilerde dereceye giren dövmeler arasından showun en iyi dövmesi seçilecek. Türkiyeden ve Dünyadan dövmeli güzeller dövme kıraliçesi seçilebilmek için hünerlerini gösterecekler. Vücüt boyama showları da etkinliğe ayrı bir renk katacak.

Bu kadar renkli ve desenli insanı bir araya getiren etkinlik İstanbul Tattoo Convention 2013 (İstanbul Dövme Fuarı) bu sene de heyecanlı görsel showlarla dövme tutkunlarına inanılmaz anlar yaşatacak. Dövme sanatına ilgi duyan herkesi görsel zevki tatmak üzere İstanbul Tattoo Convention 2013’e bekleriz….

Fuarın Açılış ve Kapanış Saatleri..
20.Eylül Cuma 14.00 – 21.00
21.Eylül Cumartesi 11.00 – 21.00
22.Eylül Pazar 14.00 – 21.00

www.tattooconvention.com.tr
www.dovmemalzemesi.com
www.goldenarrow.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT