Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı

Tarihler: 13 Mayıs 2009 Çarşamba ~ 15 Mayıs 2009 Cuma

Yer: WOW Convention Center

Adres: WOW Convention Center, Yeşilköy Yeşilköy İstanbul

Telefon: 212 275 83 59 - 347 04 25

Web: http://www.icci.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2009 ~ May 15, 2009

Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı

1994 yılından itibaren başarıyla düzenlenmekte olan ve enerji sektöründe konuyla ilgili yaklaşık 3000 yerli ve yabancı katılımcı tarafından düzenli olarak takip edilen ICCI Fuar ve Konferansı`nın 15.`si geliştirilmiş konu içeriği ile Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı adı altında 13-14-15 Mayıs 2009, tarihlerinde Türkiye`nin ekonomi ve sanayi başkenti İstanbul`da, konum ve kapasite açısından Türkiye`nin en avantajlı mekanlarından biri olan WOW Convention Center` da gerçekleştirilecektir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Çevre ve Orman Bakanlığı`nın yanı sıra, Türkiye Kojenerasyon Derneği, Elektrik Üreticileri Derneği (EÜD), Rüzgar Enerjisi Santralleri Yatırımcıları Derneği (RESYAD), Hidroelektrik Santralleri Sanayi İşadamları Derneği (HESİAD, Bölgesel Çevre Merkezi, ASME ve Cogen Europe gibi enerji sektörünün en önemli dernekleri, destekleriyle ICCI 2009`de yer alacaklardır.

ICCI 2009 Fuar ve Konferansı`nda, dünya enerji sektörü ile ülkemiz enerji sektörüne genel bakış çerçevesinde, Enerjide liberalleşme ve yeniden yapılanma, talep ve arz projeksiyonları, AB Enerji politikaları gibi konuların yanı sıra; Kojenerasyon, Yüksek Verimli Enerji Üretim Teknolojileri, Enerji Tesis İşletmeciliği, Yenilenebilir Enerji, Atık Yönetimi, Geri Dönüşüm Sistemleri, Çevre Teknolojileri gibi teknik konulara da hem ulusal hem de uluslararası ölçekte yer verilecektir.

Her geçen yıl daha yüksek bir katılım ve başarı ile gerçekleşen Fuar ve Konferansın 15. yılında da buluşabilmek dileğiyle...

Fuar Ürün Grupları
1. ELEKTRİK VE BUHAR ÜRETİMİ
2. ELEKTRİK VE BUHAR ÜRETİMİ TESİSLERİ İÇİN YARD. SİSTEMLER
3. ELEKTRİK İLETİM SİSTEMLERİ
4. ENERJİ TESİSLERİNDE BAKIM - ONARIM VE SERVİS HİZMETLERİ
5. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ
6. PROJE - MÜŞAVİRLİK - FİNANSMAN - İNŞAAT HİZMETLERİ
7. ENERJİDE YENİ AÇILIMLAR

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT