Evteks 2011

Tarihler: 18 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 22 Mayıs 2011 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.cnrevteks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2011 ~ May 22, 2011

Global Ev Tekstili Dünyasının En Önemli Ticari Buluşması!
CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık tarafından organize edilen EVTEKS, Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) ve Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TETSİAD) destekleriyle 18–22 Mayıs 2011 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo’da gerçekleşecek.

Alanında dünyanın ikinci büyük fuarı unvanını taşıyan İstanbul Ev Tekstili Fuarı’na 1000’in üzerinde firmanın katılımı beklenirken, yerli-yabancı 100.000 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Tekstil alanındaki çalışmalarını sürdüren dünyaca ünlü tasarımcıların katılacağı fuar, yeni katılımcılarına da ticari fırsatlar sunacak.

Sektörün 2012 Trendlerini EVTEKS Belirliyor
Fuarda UİB organizatörlüğünde 2012 yılının ev tekstili trendleri sergilenecek. Fuarda dünyaca ünlü tasarımcıların katılacağı seminerler de düzenlenecek.

Fuarda Almanya, Amerika, Avusturya, Belçika, Hindistan, İngiltere, İtalya, İspanya, Kanada, Lübnan, Moldova, Pakistan, Polonya, Yunanistan ve Rusya gibi 20’ye yakın ülkeden 100’ün üzerinde yabancı firma stand açtı.

Organizasyona en çok katılım Almanya, Belçika, İtalya, Polonya ve Yunanistan’dan gerçekleşti. Evteks`in yurt dışı katılımcıları geçen yıla oranla m2`de % 25 artış gösterdi.

CNR Expo Genişledi, Evteks Halı Sektörünü Fuara Dahil Etti!
Evteks Fuarı`na bu yıl halı bölümü de dahil edildi. Evteks`in gücünden faydalanarak tüm sektöre duyurulacak olan Türkiye`nin lider halı firmalarının yer alacağı bölüm ile birlikte fuar toplam 12 salonda ve 160 bin m2`de gerçekleştirilecek.

2010 EVTEKS’in Ardından Yabancı Ziyaretçi % 30 Arttı
2010 yılında İstanbul Ev Tekstili Fuarı`nda yabancı ziyaretçi sayısı önemli bir yükseliş göstererek % 30 arttı. İstanbul Fuarcılık yetkilileri geçen yıl 14 bin olan yabancı ziyaretçinin bu yıl 18 bin 300`e tırmandığını belirttiler.

Fuarın 95 ziyaretçi ülkesi arasında Arnavutluk, Belçika, Kanada, Mısır, İngiltere, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hindistan, Irak, İrlanda, Japonya, Ürdün, Kırgızistan, Lübnan, Malezya, Fas Pakistan, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Güney Kore, İspanya, Sudan, İsveç, Suriye, Hollanda, Tunus, Birleşik Arap Emirlikleri ve Ukrayna da yer aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT