Foodist 2011

Tarihler: 08 Aralık 2011 Perşembe ~ 11 Aralık 2011 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.foodistfuari.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2011 ~ Ara 11, 2011

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın desteği, ETBİR Et Üreticileri Birliği. GGD Gıda Güvenliği Derneği, MASUDER Maden Suyu Üreticileri Derneği, MEYED Meyve Suyu Endüstrisi Derneği, ORGÜDER Organik Ürün Üreticileri ve Sanayicileri Derneği, PAKDER Tarım Ürünleri Hububat Bakliyat İşleme ve Paketleme Sanayicileri Derneği, PDD Pirinç Değirmencileri Derneği ve TÜGİDER Tüm Gıda Dış Ticaret Derneği işbirlikleri ile hazırlananFOODist 2011 5. İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarı, 8 – 11 Aralık 2011 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul’ da gerçekleştirilecektir.

Küresel gıda endüstrisinin gündeminde yer alan “Kaliteli ve Güvenli Gıda” olgusunun öne çıktığı FOODist 2010 Fuarı, 15 ülkeden 281 firma, Makedonya ve Gürcistan Milli Katılımları ile gerçekleştirilmiş olup 1.870’i yurtdışından olmak üzere toplam 53 ülkeden 18.934 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. Fuara yönelik yurtdışı alım heyetleri organizasyonu çerçevesinde Bulgaristan, Danimarka, Fas, Filistin, Gürcistan, Hindistan, Irak, İran, İsrail, Kuveyt, Lübnan, Makedonya, Mısır, Rusya, Sırbistan, Suriye, Suudi Arabistan, Ürdün ve Yunanistan’dan profesyoneller ağırlanmıştır.

FOODist 2011 Fuarı kapsamında; süt ve süt ürünleri, et ürünleri ve hayvansal gıdalar, soğutulmuş ve dondurulmuş gıda ürünleri, un ve unlu ürünler, makarnalar, şekerli ve çikolatalı ürünler, bisküviler, hububat ve baklagil ürünleri, bitkisel yağlar ve margarinler, zeytin ve zeytinyağı, alkolsüz ve alkollü içecek ürünleri, çay ve kahve ürünleri, hazır gıda ürünleri, kuruyemişler, baharatlar, yaş meyve ve sebzeler, arıcılık ürünleri, bebek besinleri, organik ve doğal gıda ürünleri, fonksiyonel gıdalar ve gıda takviyeleri, gıda katkı ve yardımcı maddeleri yer almaktadır.

8 – 11 Aralık 2011 tarihlerinde düzenlenecek olan FOODist 2011 5. İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarı, MAMTEK Mağaza-AVM-Market Sistemleri, Donanım ve Lojistiği Fuarı; 2. Özel Markalı Ürünler Fuarı ve HORECA Otel, Restoran, Kafe, Bar İkram Sistem ve Donanımları, Mobilya, Tekstil Ürünleri ve Sarf Malzemeleri Fuarı ile birlikte eş zamanlı olarak düzenlenecektir. Dört projenin yaratacağı sinerji sayesinde katılımcı firmalar için verimli ve çok yönlü bir görüşme platformu oluşacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT