FOODist

Tarihler: 09 Aralık 2010 Perşembe ~ 12 Aralık 2010 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2010 ~ Ara 12, 2010

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan FOODist 2010 Fuarı, Süt ve Süt Ürünleri, Et Ürünleri ve Hayvansal Gıdalar, Soğutulmuş ve Dondurulmuş Gıda Ürünleri, Un ve Unlu Ürünler, Makarnalar, Şekerli ve Çikolatalı Ürünler, Bisküviler, Hububat ve Baklagil Ürünleri, Bitkisel Yağlar ve Margarinler, Zeytin ve Zeytinyağı, Alkolsüz ve Alkollü İçecek Ürünleri, Çay ve Kahve Ürünleri, Hazır Gıda Ürünleri, Kuruyemişler, Baharatlar, Yaş Meyve ve Sebzeler, Arıcılık Ürünleri, Bebek Besinleri, Organik-Doğal Gıda Ürünleri, Fonksiyonel Gıdalar ve Gıda Takviyeleri, Gıda Katkı ve Yardımcı Maddeleri gruplarındaki güçlü firmaların yeni iç ve dış pazarlar ile buluşmalarına fırsat sağlayacaktır.

TÜYAP olarak en önem verdiğimiz, bizi rakiplerimizden ayırdığına inandığımız temel unsur, tarafsız, doğru, profesyonelce hazırlanmış, sürekliliği olan, nitelikli fuarların hazırlanmasıdır. Bu coğrafyayı iyi tanıyan, değişen dinamikleri zamanında gören bir anlayışla geniş kadrolu ekiplerle hazırlanan, fuarcılık mesleğinin gerçekleri ile bağdaşan yeni bir platformda, kaliteli hizmet modelleri ile oluşturulan fuar organizasyonlarının kalıcı fayda sağlayacağına inanıyoruz.

Ülkemizde daha önce denenen küçük ölçekli, kısıtlı katılım ile bekleneni veremeyen, süreklilik oluşturamayan gıda fuarları yerine; gücünü katılımcılarından alan FOODist 2010 Fuarı, dünyanın alıcılarını toplayacak yeni pazar fırsatı sunmaktadır.

Öncü ve sektörün en önemli firmalarının liderliğinde, gıda sektörünün kolektif bir güç haline gelmesine hizmet edecek olan FOODist 2010, sürekli gelişen ve dünya ticaretinde rekabet odağı haline gelen Avrasya coğrafyasında alıcıların siparişlerinin belirleneceği adres olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT