Gıda 2012 Worldfood İstanbul 20. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı

Tarihler: 06 Eylül 2012 Perşembe ~ 09 Eylül 2012 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Fuar Merkezi 34149 Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.ite-gida.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2012 ~ Eyl 9, 2012

Türk Gıda Sektörünün Ihracat Kapısı: Gıda World Food İstanbul 2012

20. Uluslararası Gıda Worldfood İstanbul Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı için hazırlıklar başladı. Türkiye’nin alanındaki en büyük ve en kapsamlı fuarı, 06-09 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo’da gerçekleştirilecek.

20. Uluslararası Gıda Worldfood İstanbul Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı için geri sayım başladı. Türkiye’nin alanında en büyük fuarı, sektörün devlerini bir araya getirip sektördeki gelişmeleri, yenilikleri ve fırsatları profesyonel ziyaretçiler için sergileyecek. Gıda Worldfood İstanbul 2012 Fuarı, 06-09 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo’da gerçekleştirilecek.

ITE Group Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından yapılacak olan fuar bu yıl da geniş katılımcı profili ile dikkat çekiyor. Her yıl büyüyerek dünyadaki gıda fuarları arasında önemli bir yere gelen Gıda Worldfood İstanbul 2012, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) ve TGDF çatısı altında yer alan 23 dernek tarafından destekleniyor.

Sektörün gelişmesinde ve yeni pazarlara açılmasında önemli bir rol üstlenen Gıda Worldfood İstanbulFuarı, katılımcılarına da birçok avantaj sağlamıştır. Türk gıda ve içecek sektörü, fuarla birlikte son yıllarda büyük gelişmeler kaydetmiş, krizleri geride bırakmış ve yurt dışında yapılan ziyaretçi ve tanıtım çalışmaları sayesinde bölge pazarındaki önemini artırmıştır.

27. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı (IPACK 2012) ile eş zamanlı yapılacak olan Gıda Worldfood İstanbul 2012’nun katılımcı profilinde süt ve süt ürünleri, et ürünleri, şekerleme ürünleri ve çikolata, dondurulmuş hazır gıda, konserve ürünler, gıda katkı ve yardımcı maddeleri, bitkisel yağlar ve unlu gıdalar başta olmak üzere pek çok ürün yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT