Güzellik & Bakım Fuarı

Güzellik & Bakım Fuarı

Tarihler: 22 Mart 2018 Perşembe ~ 25 Mart 2018 Pazar

Yer: Lütfi Kırdar Rumeli Salonu Hall 1

Adres: Darülbedai Cad. No: 1 Harbiye Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2018 ~ Mar 25, 2018

TG Expo tarafından 22 - 25 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda düzenlenecek olan 29. Güzellik & Bakım Fuarı, güzellik ile ilgili en son trendleri, uygulama yöntem ve ürünlerini bir araya getirecek. Geçtiğimiz yıl 4 bin metrekere alanda, 176 firma ve yaklaşık 20 bin ziyaretçiyi ağırlayan Fuar, bu yıl üç kat büyüyerek 12 bin metrekareye ulaştı.

Türkiye’nin sektöründe en büyük ve en önemli fuarı “Güzellik & Bakım 2018”, 22-25 Mart tarihleri arasında 29. kez kapılarını açıyor. TG Expo tarafından düzenlenen fuar, dört gün boyunca konusunda uzman yerli ve yabancı doktorlar, estetik ve güzellik uzmanları, dermatologlar, kuaförler ve diğer sektör profesyonellerinin katılımıyla dünyadaki son güzellik trendlerini, en yeni ürün, yöntem ve ekipmanları bir araya getirecek.

Estetik dermatoloji ürün ve ekipmanları, kozmetik & makyaj ürün ve ekimanları, profesyonel tırnak ekipmanları & el – ayak bakımı, spa – wellness & fitness ürün ve ekipmanları, paketleme teknolojileri, saç & bakım ekipmanları kategorilerinde ürünlerin sergileneceği fuar, bu yıl İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda toplam 12 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek.

Fuar ile eş zamanlı olarak düzenlenecek olan medikal estetik, plastik cerrahi üzerine uluslararası bir program ile aralarında; İtalyan Güzellik Akademisi’nin Başkanı ve İtalyan Medikal Estetik Derneği’nin Başkan Yardımcısı Prof. Pier Antonio Bacci, Dr. Gönül Ateşsaçan, Op. Dr. Hasan Şubaşı, Op. Dr. Dilek Uslu, Dr. Annalisa Beatini ve Prof. Dr. Reha Yavuzer’ın yer aldığı konusunda uzman isimlere ev sahipliği yapacak. Ayrıca Türkiye Anti-aging Derneği Başkanı Prof. Dr. Çimen Karasu’nun moderatörlüğünde Dermatolog Prof. Dr. Ülker Gül, Dr. Gürsel Velioğlu, Prof. Dr. Neşe Karabacak ve Rusya Anti-aging Derneği Başkanı Prof. Dr. Svetlana Trofimova’nın katılımıyla bir de oturum düzenlenecek.

Güzellik & Bakım Fuarı Eğitim Salonu’nda Cyrill Hohl, Brigitte Gautier ve Claude Juillard gibi alanında uzman dünyaca ünlü isimlerin katılımıyla uluslararası geçerliliğe sahip sertifikaların verileceği eğitim programları düzenlenecek. Cyril Hohl ‘’Erkek Saç Kesim Trendleri’’, Brigitte Gautier‘’Colorscopie, Renk Armonisi’’ , Claude Juillard ise ‘’Visagisme Total Look ve Asimetrik Renkler’’ temalı eğitimleriyle Güzellik & Bakım 2018’de olacak.

Güzellk & Bakım 2018 Fuarı, tedavi yöntemlerinden cihaz uygulamalarına, makyaj ve saç şovlarından uygulama örneklerine kadar pek çok etkinlik ve yarışma ile dört gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT