Hastaneler ve Sağlık Merkezleri Fuarı 2011

Tarihler: 31 Mart 2011 Perşembe ~ 03 Nisan 2011 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece / İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.hastanelerfuari.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2011 ~ Nis 3, 2011

HASTANELER ve SAĞLIK MERKEZLERİ Fuarı, Ekspomed 2011 18. Uluslar arası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon Ürün, Cihaz, Teknik ve Ekipmanları Fuarı, Lab-Tek 2011 14. Uluslararası İstanbul Laboratuar Teknolojisi Ekipmanları Fuarı ve EKSPO TERMAL 2011 Termal Doğal Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezleri, Sağlık Ürünleri, Ekipmanları ve Malzemeleri Fuarıileeş zamanlı olarak 31 MART - 3 NİSAN 2011 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul’da düzenlenecektir.

17 yıldan bu yana Türkiye Sağlık Endüstrisinin ve Avrasya Bölgesinin uluslararası alanda en güçlü fuar organizasyonu olan EKSPOMED- LABTEK Fuarları ile eş zamanlı olarak düzenlenecek HASTANELER ve SAĞLIK MERKEZLERİ Fuarında yer alarak, Tüyap’ın bu fuarlar için gerek yurtiçinden, gerek yurtdışından davet edeceği konu ile ilgili profesyonellere Türkiye’deki Sağlık Hizmeti Sektörünü tanıtma ve anlatma imkanını bulacaksınız.

Fuara ziyaret için davet edilecek Medikal Turizm Acenteleri, Sağlık Sigorta Kuruluşları ve ilgili sağlık profesyonelleri ile katılımcı hastanelerimize hasta temini için büyük iş fırsatları yaratılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT