Horeca İstanbul 2011

Tarihler: 08 Aralık 2011 Perşembe ~ 11 Aralık 2011 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.horecafuari.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2011 ~ Ara 11, 2011

Otel, Restoran, Kafe, Bar, İkram Sistem ve Donanımları, Mobilya ve Tekstil Ürünleri ve Sarf Malzemeleri Fuarı kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 8 - 11 Aralık 2011 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi - İstanbul’ da gerçekleştirilecektir.

Tüyap Fuarcılık Grubu olarak, merkezinde bulunduğumuz Avrasya bölgesinde yapacağımız pazarlama ve tanıtım çalışmaları ile yurtdışındaki yatırımcılar ve potansiyel alıcılar ile Türk üreticileri buluşturmayı hedeflemekteyiz.

Konaklama, ağırlama ve ikram tesislerine yönelik her türlü ekipman, malzeme ve hizmetin yer alacağı Horeca İstanbul 2011 Fuarı; Foodist 2011 - 5.İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarı, Mamtek İstanbul - Mağaza, AVM, Market Sistemleri, Donanım ve Lojistiği Fuarı, İstanbul Private Label Industry - 2.Özel Markalı Ürünler Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir. Dört projenin yaratacağı sinerji sayesinde katılımcı firmalar için verimli ve çok yönlü görüşme platformu oluşacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT