i-deco İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı

Tarihler: 03 Mart 2010 Çarşamba ~ 07 Mart 2010 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2010 ~ Mar 7, 2010
3-7 Mart 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde 3.kez kapılarını açan i-deco İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı bu alanda söz sahibi isimleri biraraya getirdi. İtalyan mimarisinin ünlü ismi Piero Lissoni’nin ağırlandığı fuar, Avrupa Kültür Başkenti İstanbul’u temsil eden bir tasarım ve dekorasyon fuarı olarak öne çıkıyor.

300’ün üzerinde markanın görülebileceği, 20 bin m²’lik alanda gerçekleştirilen, Türkiye’nin en büyük tasarım ve dekorasyon etkinliği olan i-deco İstanbul, Sine Fuarcılık tarafından düzenleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Turizm Atölyesi, ETMK(Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) ve MOBDER(Mobilya Sanayicileri İhracatçıları ve İthalatçıları Derneği) kuruluşlarının destekleri ile 3. kez düzenleniyor.

Bu yıl 3 bölümden oluşan i-deco, etkinliğin kalbi olarak konumlandırılan ve gelecek yılın trendlerinin sergilendiği i-deas Salonu, genç tasarımcıların ürünlerinin wroom, mağaza, ev ve yat tasarımları ile ünlü İtalyan mimarisinin önemli ismi ve sanat direktörü Piero Lissoni fuarın onur konuğu. Lissoni’yi ve ürünlerini i-deas’daki standında görmek mümkün olacak. 70 kişilik bir tasarım ekibi ile çalışan Lissoni, Associati, Boffi, Alessi, Artelano, Capellini, Cassina, Flos/Antares, Fritz Hansen, Glas Italia, Kartell, Knoll International, Living Divani, Poltrona Frau, Porro ve Tecno gibi prestijli firmalar için tasarladığı ürünler ile biliniyoyer alacağı Fuaye Alanı ve dekorasyona dair ürünlerin sergilendiği Fuar salonları olarak ayrılıyor.

Fuar alanında, dev mobilya markalarının özel tasarım mobilyalarından, duvar kağıtlarına, perdeden, ilginç aksesuarlara kadar tüm ev ihtiyaçlarının son trendlerini bulmak mümkünken, i-deas alanında gelecek yılın trendleri ve tasarımcıların ilginç ürünlerini görmek mümkün.

Fuaye Alanı, ziyaretçilerin keyifli bir fuar turu yapmaları için cafeler, tasarım ürünlerden dinlenme alanları, kitapçı ve danışma deskleri ve genç tasarımcılara ayrıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT