İdeal Home Fuarı 2012

Tarihler: 05 Nisan 2012 Perşembe ~ 08 Nisan 2012 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.idealhomefuari.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2012 ~ Nis 8, 2012

Bu yıl “Yedinci Bahar” sloganıyla düzenlenecek olan İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı için hazırlıklar başladı. 5 Nisan 2012 tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuar, 4 gün sürecek. Her yıl artan katılımcı sayısı ile dikkatleri üzerine çeken İdeal Home Fuarı; bu yıl da geleneği bozmayarak sektörün devlerini tek çatı altında topluyor.

Zücaciye, ev eşyaları, mutfak eşyaları, küçük elektrikli ev aletleri, dekoratif ürünler, çeyiz ürünleri, ev tekstili, aydınlatma ürünleri, banyo ve mutfak aksesuarlarının sergileneceği fuar, ziyaretçi ve katılımcılara sektörün trendlerini hem iç pazarda hem de dış pazarda takip etme fırsatı sunacak.

Fuarın ziyaretçileri arasında; profesyonel satın alma heyetleri, üretici ve ithalatçı firma yetkilileri, zincir mağaza satınalmacıları, toptancı & perakendeci kuruluşları, bayi ve distribütörler, otel ve restaurant işletmecileri, catering, organizasyon şirketleri ve tasarımcılar bulunuyor.

İdeal Home 2012’de Yelpaze Genişliyor!
İdeal Home, bu yıl ilk kez açacağı 11. ve 12. hollerle yelpazesini genişletiyor. Dünya trendlerinin “en”lerini bir araya getiren yeni hollerde ithal ürünler sergilenmeye hazırlanıyor. Geniş ürün gamı ve yenilikçi çözümleri ile ziyaretçilerini karşılayacak olan 11. ve 12. holler, farklı konsept yaklaşımıyla ziyaretçilerine unutamayacakları bir fuar yaşatmayı vaad ediyor. Bu yıl yeniliklerle kapısını açacak olan İdeal Home, 1,5 Milyar USD’lik ticaret hacmini arttırarak çıtayı yükseltmeyi hedefliyor.

Life Medya’nın Yeni Üssü İstoç
35 farklı meslek grubunu içinde barındıran ve son yıllarda sektöre yön veren büyük oyuncuların da yeni seçimi olan İSTOÇ, Life Medya’nın da katılımıyla adeta zücaciye sektörünün kalbi konumuna geldi.

15 yılı aşkın süredir başta züccaciye, hediyelik eşya, elektrikli ev gereçleri ve çeyiz olmak üzere birçok sektöre fuar organizatörlüğü yapan Life Medya, Karaköy’de ki merkez ofisini İstoç’a taşıdı. Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan İdeal Home Fuarı’nın çalışmalarını yeni merkezinde sürdüren Life Medya, 2012 yılını yeniliklerle geçirmeyi hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT