Inarts Sanat Okulları Fuarı

Tarihler: 18 Ekim 2014 Cumartesi ~ 19 Ekim 2014 Pazar

Yer: Inarts

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2014 ~ Eki 19, 2014

Türk ve yabancı sanat ve tasarım eğitim kurumlarını bir araya getiren Türkiye’nin ilk ve tek fuarı INARTS Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Okulları Fuarı’nın 4.sü 18-19 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Sanat, moda ve tasarım ile ilgili dünyadaki okulları Türkiye’ye taşıyan INARTS yeni nesil meslekleri tanımak için en doğru adres!

“Sadece Sanat” sloganıyla yola çıkan ve tüm dünyadan sanat okullarını, sanat eğitimlerine ilgi duyan öğrenci ve genç profesyonellerle buluşturan INARTS; moda, tasarım, iç mimarlık, mimarlık, oyunculuk, 3D animasyon, oyun tasarımı, dijital sanatlar, fotoğrafçılık, güzel sanatlar, dans, bale, tiyatro, endüstriyel tasarım, taşıt tasarımı, sanat yönetimi, film yapımcılığı, mutfak sanatları gibi birçok branşta eğitim veren dünyaca ünlü okulları bir araya getiriyor.

Fuara katılan okul temsilcileri, fuar boyunca gelecek kişilere, okul ücretleri, giriş ve başvuru şartları, yurtdışında yaşam koşulları, ülkelerinin eğitim sistemleri hakkında her türlü bilgiyi vererek, eğitim görmek isteyenlerin bütün soru işaretlerini giderecek. Fuarda ön lisans, lisans, yüksek lisans eğitimlerinden yaz okulları ve kısa süreli mesleki ve hobisel eğitimler veren okullara kadar bütün eğitim alternatifleri bulunacak.

Çeşitli burslarin verileceği, hediyelerin dağıtılacağı Türkiye’nin ilk butik eğitim fuarı INARTS Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Eğitim Fuarı’na giriş ise ücretsiz.

Dünyaca ünlü okulların katılacağı fuarda, Türkiye’den de çeşitli üniversiteler ve akademiler yer alacak, yarışma hakkında detaylı bilgi ve online davetiye almak için http://www.inartsfair.com/ adresini ziyaret ediniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT