İPAF'12

Tarihler: 24 Mayıs 2012 Perşembe ~ 27 Mayıs 2012 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 288 02 06

Web: http://www.yagmurfuarcilik.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr May 24, 2012 ~ May 27, 2012

İPAF birinciliğe oynuyor …

İPAF Uluslararası Plastik ve Ambalaj Teknolojileri & Ürünleri Fuarı, 24-27 Mayıs'ta, İstanbul Fuar Merkezi'nde, Yağmur Fuarcılık tarafından onbeşinci kez düzenlenecek. 1998 yılında ilk olarak İzmir'de düzenlenen İPAF Fuarı, üçüncü yılında uluslararası nitelik kazandı ve 2011 yılına kadar başta Türkiye olmak üzere, 80'in üzerinde ülkeden ikibinin üzerinde katılımcıya ve yüzbinin üzerinde ziyaretçiye evsahipliği yaptı.

16 yıldır sektör yayıncılığı ve fuarcılık alanında uzmanlaşan Yağmur Fuarcılık, 2011 yılında hedef büyüttü; İPAF'ın uluslararası vizyonun geliştirilmesi ve dünya sektör fuarlarında ilk sıralarda yer alması hedefiyle stratejik bir karar alarak İPAF'ı İstanbul'a taşıdı. 2011 yılında İstanbul Fuar Merkezi'nde başarıyla düzenlenen İPAF Fuarı, yakın bir gelecekte dünyanın sayılı fuarları arasında yer alma iddiasına ve vizyonuna temel kazandırdı.

İPAF, 2012’de yeniliklere imza atıyor ve hedef büyütüyor Yağmur Fuarcılık ve FASD’den güçbirliği

Yağmur Fuarcılık, Yayıncılık ve FASD Fleksıbıl Ambalaj Sanayicileri Derneği, 15'inci İPAF Uluslararası Plastik ve Ambalaj Teknolojileri & Ürünleri Fuarı ve Fleksıbıl Ambalaj Özel Bölümü'nün birlikte düzenlenmesi konusunda el sıkıştılar.

2005 yılında kurularak Türk Fleksıbıl Ambalaj Sanayi'nin ulusal ve uluslararası platformda tüm üyelerini temsil edebilen, gündem belirleyici ve söz sahibi olan FASD, Fleksıbıl Ambalaj Sanayicileri Derneği, Türkiye'deki fleksıbıl ambalaj sektörünü bir bütün olarak geliştirmek ve sektördeki üretici firmaları dünya pazarının önde gelen tedarikçileri arasına sokmak için ortam ve koşullar yaratmak için çalışmaktadır.

İhracatta, üretimde, teknoloji ve ürün tasarımında önemli bir ivme yakalamış olan FASD üyelerinin yanı sıra FASD'in bir bütün olarak ülkemizde temsil ettiği fleksıbıl ambalaj sektörü, genel ambalaj sanayi içinde ciddi bir ekonomik büyüklük ve katma değer sağlamaktadır. İlk 500 sanayi kuruluşu içine giren pek çok FASD üyesi olması ayrıca sevindirici bir durumdur. Tüm bunlar, İPAF Fuarının, yakın gelecekte yakalayacağı ivmeye ve büyüklüğe temel kazandırmaktadır.

Bu bağlamda, 16 yıldır plastik ve ambalaj sektörlerinde, yayıncılık-fuarcılık alanında uzmanlaşan, başarılı çalışmalar ortaya koyan Yağmur Fuarcılık ve ambalaj sektörünün en önemli ve etkili temsil kuruluşlarından biri olan FASD'in, İPAF Fuarı'nda, "Fleksıbıl Ambalaj Bölümü" olarak ortaya koydukları bu yeni konsept, sektör açısından, kuşku yok ki çok önemli bir sinerji oluşturacaktır.

İPAF 2011 İstanbul, ziyaretçiler için çekim merkezi oldu Ziyaretçiler, 42 ülkeden ve 62 ilden

Yağmur Fuarcılık, yurtiçi-yurtdışı eksenli yaptığı geniş tanıtımlarla İPAF'11 Fuarı'nda yurtiçinde 62 ilden ve yurtdışında 42 ülkeden 7 binin üzerinde profesyonel ziyaretçiyi ağırladı. Yağmur Fuarcılığın uzmanlık anlayışının etkileri İPAF İSTANBUL fuarında ciddi şekilde kendini hissettirdi.

Yurtiçi ve yurtdışına yapılan geniş tanıtımlar sonuç vermiş, aynı zamanda İstanbul'un çekim merkezi olması fuara ÜLKER, ETİ GIDA, PINAR GIDA, ECZACIBAŞI, DEVA HOLDİNG, TOPRAK HOLDİNG, COCA COLA, KRİSTAL KOLA, HAYAT KİMYA, ARÇELİK, VESTEL, TOYOTA, SÜTAŞ, PHILIPS TÜRK gibi binlerce büyük ve orta ölçekli firmayı çekmiştir. Katılımcı firmalar genel olarak memnuniyet bildirmişlerdir.

Fuarda Sergilenecek Ürünler

Ambalaj Bölümü

Yatay tip ve zarf tipi paketleme-sarma makineleri, Kutulama-yapıştırma makineleri, Kolileme, kapatma, yapıştırma, çemberleme makineleri, Termoform ambalajlama makineleri, Vakum şekillendirme ve blister ambalaj makineleri, Şirink makineleri , Sitreç sarma makineleri, Sıvı ve krem dolum makineleri, Granül ve toz dolum makineleri, Aerosol-gaz dolum makineleri, Şişeleme-şişe dizme, doldurma, yıkama, boşaltma, istifleme makineleri, Kapak kapatma makineleri, Dozajlama-presleme ve tartım sistemleri, Parça alma-yönlendirme robotları, Konveyör bant ve sistemleri, Ink-jet kodlama cihazları-barkod okuyucular...

Plastik Bölümü

Enjeksiyon kalıplama makineleri, Ekstrüzyon kalıplama makineleri (hortum, kablo, profil boru, levha), Şişirme makineleri, Rotasyon kalıplama makineleri, Thermoform şekillendirme makineleri, Vakum şekillendirme makineleri, Poşet ve çanta yapım makineleri, Dikey film makineleri, Yatay film ekstrüderleri, Geri dönüşüm sistemleri, Dozajlama, yükleme ve kurutma sistemleri, Karıştırıcılar/Mikserler, Isıtma ve soğutma sistemleri, Rezistanslar, Robot sistemler...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

YENİ SAYFANIZDAN DOLAYI SİZİ TEBRİK EDİYORUM,ÇOK BEĞENDİM.BURDA ARADIĞIM HER ŞEYİ GÖREBİLİYORUM,TEKRAR TEBRİK EDİYORUM.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT