İpaf 2011

Tarihler: 02 Haziran 2011 Perşembe ~ 05 Haziran 2011 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy İstanbul Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0212 272 45 60

Web: http://www.ipaffuarlari.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 2, 2011 ~ Haz 5, 2011

13 yıldır İzmir’de düzenlenen Plastik & Ambalaj Teknolojileri ve Ürünleri Fuarı İPAF, 2011 yılında İstanbul’da yapılacak. 2–5 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuar uluslararası kapsamda Türkiye’de yapılan en önemli sektör fuarları arasında yer alıyor.

İPAF Fuarı ilk olarak 1998 yılında yerli ve yabancı olarak toplam yüz otuz firmanın katılımı ile gerçekleşti. 13 yıldır dünyanın dört bir yanından bin beşyüzden fazla katılımcı firmanın tanıtımını başarı ile üstlendi. Fuarın on üç yıldır büyüme sağlaması, ulusal ve uluslararası bilinirliğinin artması, markalaşması, kalıcılaşması Fuarın İstanbul’a taşınması konusunda büyük bir dönüm noktasının temellerini oluşturdu.

Büyük Sinerji Oluşacak
Yağmur Fuarcılık Genel Koordinatörü Berivan Kaya Yağmur Fuarcılık olarak İPAF İSTANBUL’un yeni bir proje olmadığını İZMİR’de on üç yıldır yakalanmış olan büyüme ve ivmenin bir devamı olduğunu bildirerek şunları söyledi.

“İPAF uluslararası başarıya ulaşmış, kalıcılaşmış, markalaşmış bir fuardır. Türkiye ve Ortadoğu’nun en kapsamlı tanıtım etkinliklerinden birisidir. Sektöre 15 yıldır bilgi ve teknoloji desteği sunan Plastik&Ambalaj Teknolojisi Dergisi’nin sağladığı sinerjiyle uzmanlık anlayışı ekseninde yapılan tek fuardır. İPAF’ın 2011 yılıyla birlikte İstanbul’da yapılacak olması fuarı kuşkusuz en başarılı birinci fuar haline getirecektir. Çünkü İPAF ve Plastik&Ambalaj Teknolojisi’nin gücü bu kez dünyadaki en büyük endüstri ve ticaret merkezlerinden biri olan İSTANBUL ile birleşecektir. Yağmur Fuarcılık 15 yıldır sektöre hakimdir; dergi, seminer, fuar çalışmalarıyla Ambalaj sektörünün tanıtım konusunda tek uzman kuruluşudur ve şimdi bu konuda güçlü alt yapısıyla İSTANBUL’un en başarılı sektör fuarını düzenleyecektir.”

İpaf İstanbul Yurtiçi Ve Yurt Dışı Katılımları Artıracak
İPAF Fuarı şimdiye kadar yapılan organizasyonlarda başta Avrupa olmak üzere pek çok dünya ülkesinden katılımın gerçekleştiği teknoloji düzeyi yüksek bir fuar özelliğini taşıyor. Yine Ortadoğu, Orta Asya, Güney Asya, Afrika, Avrupa gibi pek çok bölgeden ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen alıcılar İPAF’ta ticari hareketi ve marka etkinliklerini arttırıyor. İPAF’ın bu yıl İstanbul’da yapılacak olması yabancı ziyaretçi ve katılımcıları tetikleyecek. Şimdiden Rusya, İran ve Hindistan’dan ajanslar fuarın ülke satışları için talepte bulundular.

Yağmur Fuarcılık İpaf İstanbul Fuarı’nı Çok Geniş Tanıtacak
2011 yılında İSTANBUL için yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere çok kapsamlı bir tanıtım faaliyeti yürütecek olan Yağmur Fuarcılık altmış binin üzerinde potansiyel alıcıya birebir sürekli tanıtım yaparak fuarı gündeme oturtacak. Yıl içinde 60 bin firmaya dağılan Plastik &Amabalaj Teknolojisi Dergisi ile sürekli haber ve duyurular yapılacak. 2011 yılının ilk sektör fuarı olması birikmiş olan talebi İPAF’a odaklayacak. Fuarın İSTANBUL’da olması alıcılar için büyük bir çekim merkezi oluşturacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT