ISAF Smart Home Fuarı

ISAF Smart Home Fuarı

Tarihler: 29 Eylül 2016 Perşembe ~ 02 Ekim 2016 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 52 00

Faks: 0212 468 52 01

Web: http://www.ifm.com.tr

E Posta: pazarlama@ifm.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2016 ~ Eki 2, 2016

AKILLI BİNALAR VE GÜVENLİK ADINA HER ŞEY ISAF FUARLARI’NDA

Uluslararası ISAF Fuarları, 29 Eylül – 2 Ekim 2016 tarihlerinde sektörü tekrar bir araya getirmeye hazırlanıyor. Güvenlik Sistemleri, Bilgi ve Ağ Güvenliği ve Akıllı Binalar hakkında tüm ürün ve hizmetler bir arada…

Güvenlik Adına Her ISAF Security’de
Kameradan kayıt sistemlerine ve alarma, giriş kontrol sistemlerinden personele, kepenk sistemlerinden çitlere ve parmaklıklara, kasalardan kapılara ve kilitlere, iletişim sistemlerinden araçlara ve güvenlikli camlara… “Güvenlik” ile ilgili her türlü ürünün, hizmetin, çözüm ve uygulamanın yer alması için çalışmaların genişletildiği ISAF Security Fuarı, sektörü 20. kez buluşturacak olmanın heyecanıyla hazırlanıyor.

Daha şimdiden 2016 yılında da başarılı bir organizasyon geçireceğinin sinyallerini veren ISAF Fuarı’nda hollerin tamamı neredeyse doldu. Katılımcılarından çoğunun düzenlenmeye başladığı ilk yıllardan beri bir parçası olmaya devam ettiği bu önemli organizasyon, yılların kazandırdığı tecrübe sayesinde 2016 yılında da birçok yeni firmaya da kapılarını açmış bulunmakta.

ISAF Security, sektörün en güncel durumunun izlenebileceği, en güncel ürünlerin incelenebildiği ve sektörün ticaretinin kalbinin attığı buluşma noktası olarak tüm katılımcı ve ziyaretçilerin ilgi ile takip ettiği sektörün en önemli platformudur.

Siz de ISAF’ta olmanın farkını yaşayın…
IoT-Internet of Things Başlığı ISAF IT Security Fuarı’nın Önemli Konularından Biri Olacak

Günümüzün en önemli başlıklarından biri olan “Bilgi ve Ağ Güvenliği” alanında Türkiye ve bölgenin tek fuarı olan 5.Uluslararası ISAF IT Security, tekrar bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Günümüzde IoT-Internet of Things (Nesnelerin İletişimi) kavramının hayatımıza girmesiyle birlikte akıllı sistemlere olan merak ve talep de buna paralel olarak artmış durumda. Endüstri 4.0 dönemiyle birlikte hayatımızın değişmez bir parçası olan IoT ve bu sistemlerin güvenliği için kısaca IoT güvenliği diyebileceğimiz güvenlik ihtiyacı ile ilgili çözüm ve ürünler de artık ISAF IT Security Fuarı’nın önemli bir başlığı olacaktır.

Hitap ettiği sektörler ve bu sektörlerin temsilcileri tarafından ilgiyle takip edilen ISAF Fuarlarında her geçen yıl ciddi oranda ziyaretçi artışı yaşanıyor. Akıllı sistemlerin hayatımızda kapladığı alanın artması ISAF Hollerinde de kendini gösterdi ve firmaların birçoğu yüzünü ‘’akıllı sistemlere’’ döndü.

Sektörden haberdar olmak istiyorsanız, geleceğin güvenliğinin sergilendiği ve konuşulacağı ISAF IT Security Fuarı’nda mutlaka yerinizi alınız.

Marmara Fuarcılığın 2011 yılında ISAF ana başlığı altında düzenlediği “ISAF Smart Home Fuarı” bu sene 5. kez tüm sektörü ve ilgilileri bir araya getirecek.

Sahada çalışmalarını sürdüren Marmara Fuarcılık ekibi yurt içi ve yurt dışında gerçekleşen fuar, kongre, sempozyum ve seminer gibi sektörel bazda toplantıların yapıldığı buluşmalarda yer alarak, paydaşlar ile ilişkiler kurma ve proje geliştirmeye yönelik adımlar atmaktadır. Buralarda ISAF Fuarlarının tanıtımını yapan Marmara Fuarcılık ekibi, sektörün nabzını tutmaya devam etmekte ve dünyada olan gelişmeleri Smart Home Fuarı’na taşımaktadır.

Workfield Events’in, 21 Mayıs 2016 tarihinde Hilton Bosphorus İstanbul’da hazırladığı “Gayri Menkule Değer Katan Tesis Yönetimi” etkinliğine katılan Marmara Fuarcılık, sektörde ilgililere Smart Home Fuarı hakkında bilgi verdi. Gayri Menkul ve Tesis Yönetimi dünyasından profesyonelleri bir araya getirmiş olan etkinlik, aynı zamanda Türk Pazarında konuyla ilgili projelerin tartışıldığı bir platform oldu.

Geleceğin parmaklarınızın ucunda olacağı akıllı evlerin projelerinde siz de yer almak istiyorsanız, siz de 29 Eylül – 2 Ekim 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan ISAF Smart Home Fuarı’nda mutlaka yerinizi alın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT