İstanbul Jewelry Show Mücevher Fuarı

İstanbul Jewelry Show Mücevher Fuarı

Tarihler: 16 Mart 2017 Perşembe ~ 19 Mart 2017 Pazar

Yer: CNR Expo

Adres: CNR Expo Fuar Merkezi Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Faks: 0212 465 74 76

Web: http://www.cnrexpo.com

E Posta: info@cnrexpo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2017 ~ Mar 19, 2017

Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı “ISTANBUL JEWELRY SHOW” 16 – 19 Mart tarihleri arasında, TEB sponsorluğunda 44. kez dünya devlerini biraraya getirmeye hazırlanıyor!

Türkiye Gövde Gösterisine Hazırlanıyor!

Uluslararası fuar organizasyonu devi UBM Rotaforte tarafından düzenlenen, dünyanın 5. büyük mücevher fuarı “Istanbul Jewelry Show” Mart Fuarı için geri sayım başladı.

Dünyanın5. büyük mücevher fuarı ‘‘IstanbulJewelry Show’’16 - 19 Mart 2017 tarihleri arasında 44.kez tüm dünya mücevher sektörünü Türk Ekonomi Bankası (TEB) sponsorluğunda, CNR’da ağırlamaya hazırlanıyor. 32 yıldır kesintisiz UBM Rotaforte tarafından yılda iki kez düzenlenen“IstanbulJewelry Show” fuarları, mücevher sektörü ihracatının %80’inin gerçekleştiği, önemli işbirliklerinin oluşmasına zemin hazırlayan dünyanın 5. büyük mücevher fuarı olma özelliğine sahip.

Dünyanın Gözü İstanbul’a Çevrildi!
16-19 Mart tarihleri arasında TEB sponsorluğunda CNR’da gerçekleştirilecek olan 44. Uluslararası “IstanbulJewelry Show” Mart Fuarı’nda görücüye çıkmaya hazırlanan Türkiye kuyumculuk sektöründen, altın, mücevher, pırlanta, renklitaş, yarı-değerli ve değerlitaş, inci, gümüş, gümüştakı ve gümüş ev eşyası, altın montür, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorasyon, makine-ekipman&yansanayii, kasa, yazılım, lojistik ile aydınlatma sektörlerinden 1.200’ün üzerinde önemli mücevher marka ve firmasının, çok özel koleksiyonları ve ürünleri dünya genelinden önemli alıcı ve sektör profesyoneli ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Türkiye başta olmak üzere Avrupa’dan Asya’ya, Uzak Doğu’dan Amerika’ya birçok coğrafyadan önemli alıcıyı ağırlayan Uluslararası “IstanbulJewelry Show”, dünyanın 5.büyük mücevher fuarı olma özelliği ile 2016 Ekim ayında, toplam ziyaretçi oranında %12, yabancı ziyaretçi oranında ise %19’luk artış oranı ile 19 binin üzerinde, 80’i aşkın ülkeden sektör profesyonelini ağırlayarak,%48’i yabancı ziyaretçi ile önemli bir başarıya imza atan “IstanbulJewelry Show”Mücevher Fuarı’na bu yıl da dünyanın dört bir yanından mücevher sektöründen önemli alıcılarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Mücevherin Zirvesi İstanbul’da Başlıyor!
Halkakapalı gerçekleştirilen ve sadece sektör profesyonellerinin ziyaret edebildiği TEB sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan 16-19 Mart 2017Uluslararası“IstanbulJewelry Show” Mart Fuarı, son yıllarda özellikle Arap Dünyası’nın ve Kuzey Afrika ülkelerinin gösterdiği yoğun ilginin yanı sıra uzun bir aradan sonra Rusya ve bölge ülkeler ile ABD’den İsveç’e, İran’dan Brezilya’ya kadar önemli mücevher alıcılarına 44.kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Dünyada fason üretim döngüsünden kurtularak, özgün tasarım ürünleriyle adından söz ettiren Türkiye mücevher sektörü, 2017 Bahar trendlerinin yanı sıra 2018 Sonbahar/Kış mücevher modasına dair trend tasarım ve koleksiyonlarını da birbirinden seçkin markaların özel show ve gösterileriyle 44. Kez,TEB sponsorluğunda dünya mücevher alıcılarının beğenisine sunacak.

TEB sponsorluğunda, UBM Rotaforte tarafından 16-19 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek, 44. Uluslararası “IstanbulJewelry Show” Mart Fuarı,İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği (IMMIB), Mücevher İhracatçıları Birliği (JTR), T.C. Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB tarafından desteklenen, Uluslararası Fuarlar Birliği (UFI) kalite onayı ve Kalite Yönetimi Sistemi ISO-9001 belgesine sahip uluslararası nitelikte bir fuar olma özelliğine sahip.

Fuar Açılış ve Ziyaret Saatleri

16 Mart 2017 11.30-19.00
17 Mart 2017 09.30-19.00
18 Mart 2017 09.30-19.00
19 Mart 2017 09.30-17.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT