İstanbul Moda Fuarı / İMF

Tarihler: 13 Eylül 2012 Perşembe ~ 15 Eylül 2012 Cumartesi

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Fuar Merkezi 34149 Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.istanbulmodafuari.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2012 ~ Eyl 15, 2012

Moda Dünyası Hedef Pazarlarıyla Buluşuyor!

Moda dünyasının bir araya geldiği İstanbul Moda Fuarı, 13-15 Eylül 2012 tarihleri arasında CNR EXPO'da düzenleniyor. Doğu ile batı arasında en önemli fuar merkezi konumuna ulaşan İstanbul'da, özellikle Rusya ve Orta Doğu'dan gelecek pazar alıcılarını katılımcı firmalarla buluşturacak fuar, sektöre ilişkin en son gelişmeleri yansıtıyor.

CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen İstanbul Moda Fuarı, küresel pazarlarda rol alan alıcı ve satıcıların iş diyaloğu kurmasını ve moda sektöründe yeni pazarların geliştirilmesini amaçlıyor.

İstanbul Moda Fuarı Nasıl Tanıtılıyor?

Farsça, Rusça ve Arapça da olmak üzere tüm dillerin konuşulduğu CNR'ın 16 kişilik profesyonel yurtdışı ziyaretçi ekibi, Orta Doğu, Rusya ve Avrupa'da güçlü CNR network'ü ile direkt, tele marketing ve posta yöntemiyle her alıcıya ulaşıyor. Hedef bölgelerde, outdoor reklam mecralarında fuarın duyurumunun sağlanması ve sektörel medyada haber-reklam çalışmalarında bulunulmasının yanı sıra ilgili dernek, birlik ve odalarla iletişim kurularak da tanıtım yapılıyor.

Doğu ile Batı Koridorunun Fuar Merkezi İstanbul

İstanbul'un hedef pazarlara olan yakınlığı İstanbul Moda Fuarı'nı Avrupa'nın yanında Orta Doğu, Kuzey Afrika Ülkeleri,Rusya ve Türki Cumhuriyetler açısından moda sektörünün en önemli organizasyonu haline getiriyor. 60'ın üzerinde ülke ile vizelerin kaldırılması, dünya nüfusunun 1/3'ünün bulunduğu coğrafyada 3 saatlik uçuş mesafesinde yer alması gibi faktörler de İstanbul'a eşsiz bir avantaj sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT