Kablo-Tel, Kablo Aksesuarları, Kablo Gruplama ve Elektro İzolasyon Malzemeleri, Ekipmanları ve Makineleri / Elektrik-Enerji Fuarı 2011

Tarihler: 07 Nisan 2011 Perşembe ~ 09 Nisan 2011 Cumartesi

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 276 04 10

Web: http://www.kablofuari.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2011 ~ Nis 9, 2011

Kablo&Tel / Elektrik-Enerji sektörü, Türkiye pazarının büyüklüğünü Kablo&Tel, Kablo Aksesuarları, Kablo Gruplama ve Elektro İzolasyon Malzemeleri, Ekipmanları ve Makineleri / Elektrik-Enerji Fuarı 2011 ile göstermeye hazırlanıyor. Media Force Fuarcılık tarafından İletken Derneği desteği ile organize edilecek fuarın 4. sü, 07-09 Nisan 2011 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul/Türkiye` de gerçekleştirilecek.

Media Force, 2001 yılında Erem Medya Grubu çatısı altında "Detaylar Bir Bütünü Oluşturur" sloganıyla grubun fuar organizasyonu olarak kurulmuştur. Konsept fuarcılık konusunda farklı bir profili olan ve başarılarını bugüne dek organize ettiği birbirinden farklı fuarlarla kanıtlayan Media Force Fuarcılık, sektörlerin gelişimine ve ihtiyaçlarına çözüm aramak için sizin yanınızdadır. Erem Medya Grubu, müşteri memnuniyetini esas alan yapılanmasından çalışanlarının niteliğine kadar tüm proje süreçlerinde kalite unsurunu temel almaktadır.

Media Force ile destek ve işbirliği içerisinde bulunan İletken Derneği, sektörün ve üreticilerin sorunlarına çözüm önerileri geliştirmek, ülkemizde yatırım ve ihracatın arttırılması, haksız rekabetin önlenmesi, kalite bilincinin ve denetiminin yaygınlaştırılması için faaliyet göstermektedir.

Türkiye Kablo&Tel / Elektrik-Enerji sanayi; en yeni teknolojiler ve yüksek kaliteyle dünya pazarlarında rekabet etmektedir. Kablo tel ihracatı yaklaşık 160 ülkeye yapılmaktadır; İngiltere, Irak, İsrail, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Suriye, Suudi Arabistan, Almanya ve Kazakistan en çok ihracat yapılan ülkelerdir. Türkiye Kablo&Tel sektörü son iki yılda yaklaşık 2 Milyar USD ihracat ve 1.5 Milyar USD yerli satışlar olmak üzere, 3.5 Milyar USD satış hacmine ulaştı.

Kablo&Tel / Elektrik-Enerji sektörü, Avrupa Birliği`ne aday olan ülkemizin önemli kurum ve kuruluşlarının uluslararası arenada rekabet gücüne kavuşması ve ihracat kapasitesinin daha da arttırılması yönünde çalışıyor. Fuar bu nedenle, kalite bilincini ve marka değerini geliştirmek adına yol gösterici çalışmalar yapmak, uluslararası kuruluşlarla bilgi alışverişinde bulunmak için önemli bir platform niteliğinde...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT