Kapı Fuarı / Door Fair Turkey

Kapı Fuarı / Door Fair Turkey

Tarihler: 05 Ocak 2017 Perşembe ~ 08 Ocak 2017 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 52 00

Faks: 0212 468 52 01

Web: http://www.ifm.com.tr

E Posta: pazarlama@ifm.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 5, 2017 ~ Oca 8, 2017

Dünya Kapı Sektörü’nün Bir Numaralı İhtisas Fuarı DOOR FAIR TURKEY, İstanbul’da Gerçekleşecek

Kapı Sektörünün En Büyük Fuarı İçin Geri Sayım Başladı

Katılımcısına ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan ve dünyanın en büyük kapı ticareti platformu olarak hizmet veren DOOR FAIR TURKEY’e bu yıl Parke, Mutfak, Banyo üreticileri de katılacak. Türkiye'nin yanı sıra Dünya'daki tek fuar olma özelliğini kazanan 11’nci Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı, Demos Fuarcılık tarafından 05 - 08 Ocak 2017 tarihleri arasında 9,10 ve 11’nci Hall’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Katılımcısına ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan ve dünyanın en büyük kapı ticareti platformu olarak hizmet veren DOOR FAIR TURKEY’e bu yıl Parke, Mutfak, Banyo üreticileri de iştirak edecek. Dünya kapı sektörünün en kapsamlı fuarı olma özelliğini taşıyan 11’nci Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı, her yıl yaklaşık 22 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapan Fuar, 2017 yılında da B2B görüşmeleri ile yurtdışı ve yurtiçi katılımcı firmaları arasında yeni iş birliklerinin kurulmasına fırsat sağlayacak.

Kapı Fuarı’nda Büyük Açılım: Parke, Mutfak ve Mobilya Yan Sanayi Özel Bölümü Ziyaretçilerini Bekliyor
10 yıldır yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçinin katılım gösterdiği, dünyanın en büyük kapı ticareti platformu olan Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı, ziyaretçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Katılımcı ve ziyaretçilerinden gelen yoğun talep üzerine açılmasına karar verilen Parke, Mutfak ve Mobilya Yan Sanayi Özel Bölümü, ‘DOOR FAIR TURKEY’ ile eş zamanlı olarak İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Kapı Fuarı’nda Parke ve Kapı Sektörü Çalıştayı Düzenlenecek
05 - 08 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek 11’nci Kapı, Mutfak, Banyo ve Parke Fuarı kapsamında iki önemli çalıştay düzenlenecek. Orsiad Gazetesi ve Demos Fuarcılık iş birliği ile düzenlenecek olan Parke ve Kapı Sektörü Çalıştayı 2017, sektörün sorunlarına dikkat çekerek, ziyaretçilerine önerileri değerlendirebilecekleri ortak bir platform sunacak. Parke Sektörü Çalıştayı, 5 Ocak Perşembe günü, Kapı Sektörü Çalıştayı ise 6 Ocak Cuma günü saat 15.30’da İstanbul Fuar Merkezi Efes Salonu’nda gerçekleşecek.

Sektörle ilgili ticari fırsatların içerisinde olmak, marka bilinirliliğinizi artırmak ve pazar payınızı koruyarak yeni iş birliklerine imza atmak amacı ile sizleri gerçekleşecek olan kapı sektörünün en büyük fuarı olan ‘DOOR FAIR’ da yerinizi almaya davet ediyoruz.

Fuar ve Çalıştay hakkında ayrıntılı bilgi ve fuar davetiyesi almak için http://demosfuar.com.tr/fair/1 ya da http://doorfair.com/fair/1/38/ adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT