Kitchen World 2012

Tarihler: 14 Mart 2012 Çarşamba ~ 18 Mart 2012 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.kitchenworldfair.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2012 ~ Mar 18, 2012

İnşaat sektörünün kendisini en iyi ifade ettiği fuarların başında gelen UNICERA 24. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ile KITCHEN WORLD 8. Uluslararası Mutfak Banyo Mobilyaları ve Ankastre Cihazlar Fuarı, 14-18 Mart 2012 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. İnşaat, yapı ve dekorasyon sektöründeki yeniliklerin sergilendiği ve çok sayıda farklı ürün segmentini aynı çatı altında buluşturan fuarlarda ziyaretçiler, yapıdaki en son teknolojiler ve uygulamaları bir arada bulabilecek.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 14-18 Mart 2012 tarihlerinde hazırlanan UNICERA 24. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ile KITCHEN WORLD 8. Uluslararası Mutfak Banyo Mobilyaları ve Ankastre Cihazlar Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece-İstanbul’da sektörü bir araya getiriyor.

Yurtiçinden ve yurtdışından nitelikli alım heyetlerini ve firma temsilcilerini aynı çatı altında buluşturan UNICERA ve KITCHEN WORLD 2012 Fuarları, seramik ve banyo sektörü için önemli bir pazarlama platformu olma özelliğini taşıyor. Bu kapsamda Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, Türk seramik sektörünün uluslararası alandaki en verimli pazarlama platformu UNICERA Fuarına 43 ülkeden; KITCHEN WORLD Fuarı’na ise 32 ülkeden Alım Heyeti organize edildi.

Tüyap’ın Türkiye Seramik Federasyonu ve TİMDER işbirliği ile gerçekleştirdiği UNICERA 24. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, MUDER işbirliği ile düzenlenen KITCHEN WORLD 8. Uluslararası Mutfak Banyo Mobilyaları ve Ankastre Cihazlar Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. 2011 yılında 72 ülkeden 3.530’u yabancı toplam 60.841 profesyonel tarafından ziyaret edilen UNICERA, bu yıl da seramik, banyo, mutfak sektörlerinin temsilcilerini bir araya getiriyor. Orta Doğu’dan Avrupa’ya Orta Asya’dan Balkanlar’a banyo, seramik ve mutfak sektörünün alıcı ve satıcılarını buluşturan UNICERA ve KITCHEN WORLD fuarları, büyük bir ticari potansiyele bir kez daha imza atıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT