Led Sistemleri, Teknolojileri Fuarı ve Açıkhava Reklamcılığı Fuarı

Tarihler: 30 Eylül 2010 Perşembe ~ 03 Ekim 2010 Pazar

Yer: İDTM İstanbul Fuar Merkezi

Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi 34149 Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 03 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2010 ~ Eki 3, 2010

2007 yılından bu yana Marmara Fuarcılık tarafından organize edilen LED Sistemleri, Teknolojileri ve Uygulamaları Fuarı bu yıl 30 Eylül – 3 Ekim 2010 tarihlerinde Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor.

LED Teknolojisinin en önde gelen özelliklerinden biri enerji verimliliğine katkısı. Bu sebeple 2009 yılında olduğu gibi bu yıl da LED Fuarı Enerji Bakanlığı tarafından destekleniyor. Ayrıca bu destek kapsamında Türkiye’nin ilk LED Konferansı ve LED Yarışması da organize ediliyor.

Marmara Fuarcılık Genel Müdürü Feridun Bayram: “LED Teknolojisi profesyonelleri heyecanlandıran ve çok farklı kullanım alanları olan bir teknoloji. Bu konuya yönelik ilk fuarı organize ettiğimizde meslektaşlarımız bizi Don Kişot’a benzetmişlerdi. Ama yaptığımız çalışmalar ve Bakanlığımızın desteği ile cesaretimiz Don Kişot gibi olsa da mantığımızın sağlam temellere dayandığını gösterdik. Fuar ve etkinliklerin bu alanda çalışma yapan akademisyen, özel sektör ve kamunun faydası yararına olacaktır. İlerleyen zamanlarda tüm bunları daha da uluslar arası bir platforma çekme hedefindeyiz” dedi.

Led Sistemleri, Teknolojileri Ve Uygulamaları Konferansı 30 Eylül – 1 Ekim Tarihlerinde
30 Eylül – 3 Ekim 2010 tarihlerinde organize edilecek olan LED Fuarı’nda Türkiye’nin “LED Sistemleri, Teknolojileri ve Uygulamaları Konferansı”na da ev sahipliği yapacak. Fuarı olduğu gibi konferansı da destekleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın da katılımıyla 25 Şubat Perşembe günü Marmara Fuarcılık’ın ofisinde bir ön hazırlık toplantısı yapıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT