LIGHTTECH 2012

Tarihler: 08 Mart 2012 Perşembe ~ 11 Mart 2012 Pazar

Yer: CNR EXPO Fuar Merkezi

Adres: CNR EXPO Fuar Merkezi 34830 Yeşilköy Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.lighttech.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2012 ~ Mar 11, 2012

Bu yıl 5. si düzenlenecek olan, elektrik ve aydınlatma sektörünün en büyük platformu olan Lighttech, 08 -11 Mart 2012 tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Alanı’nda düzenlenecek.Uluslararası iş bağlantılarının merkezi olan ve bu yıl da sektörün öncü firmalarını bir araya getirecek olan fuar, Türkiye’nin ilk yurtdışı fuar kuruluşlarından biri olan Senexpo Uluslararası Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek.

Lighttech 2012, yurtiçinden ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelecek profesyonellere, bölgemizdeki en büyük elektrik, aydınlatma malzemeleri ve donanımları pazarına girmeleri için zemin hazırlayacak. Tedarikçilerden distribütörlere, bayilerden alıcılara sektördeki herkesin bulunacağı ortamda katılımcılar ayrıca, yatırımları kolaylaştıracak ve sürecin düzgün işlemesini sağlayacak resmi yetkililere ulaşma fırsatı yakalayacak. Dünyanın birçok ülkesinden gelen satın almacılarla, katılımcılarını buluşturan ve sektör ihracatına önemli derecede katkı sağlayan fuar; elektrik, aydınlatma, led aydınlatma ve enerji bölümlerinden oluşacak.

2011 yılında, gösterdiği başarılı performansla adından bahsettiren fuara, 63’ü yabancı olmak üzere 179 firma katılım gösterdi. 7.740 m2 net alan üzerine gerçekleşen fuarı, 1.607’si yabancı, toplam 22.423 ziyaretçi gezdi. Fuar; KOSGEB, EMO, TETESFED, İç Mimarlar Odası İstanbul Şubesi, Mimarlar Odası, AYDSİAD, Avize İmalatçıları ve Satıcıları Odası, İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası desteğiyle düzenlendi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT