Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali

Tarihler: 24 Kasım 2011 Perşembe ~ 27 Kasım 2011 Pazar

Yer: Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi

Adres: Askerî Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı Harbiye Şişli Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 275 66 00

Web: http://www.festivaistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2011 ~ Kas 27, 2011

Türkiye’de doğal ve sağlıklı yaşam konusunda toplumsal bilincin oluşması ve tüketici alışkanlıklarının yerleşmesine öncülük eden NATUREL Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, 24-27 Kasım 2011, Perşembe-Pazar günleri arasında Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi’nde yirmiüçüncü kez gerçekleştiriliyor.

İnsan sağlığını beden-zihin-ruh bütünlüğü ile ele alan çağdaş yaklaşımı, uzmanlar kanalıyla anlaşılır bir şekilde işlemek ve insanları daha doğal, sağlıklı ve bilinçli yaşama yöntemleri hakkında doğru bilgilendirmeyi amaçlayan NATUREL Festivali’nde bu yıl, Türkiye’nin yanısıra ABD, Almanya, Fransa, Hindistan, İngiltere, Kanada ve Tayland’dan uzmanlar bir araya gelerek yoğun bir bilgi paylaşımı gerçekleştiriyor. Festivalde doğal yaşamın gündelik hayata yansımaları olan çeşitli hizmet ve ürünler tanıtılıyor ve dört gün boyunca, konferanslar, müzik ve dans performansları, albüm ve kitap imza günleri gibi doksanı aşkın farklı aktivite yer alıyor.

Festival, Dr Ender Saraç’ın moderatörlüğünde Milliyet gazetesi yazarı Dr Hasan İnsel ve Sabah gazetesi Sağlık Editörü Esra Tüzün’ün katılacağı “Tamamlayıcı Tıbbın Artıları ve Eksileri”nin tartışılacağı bir panel ile açılıyor. Sinan Temizalp’in ilk kez Santa Barbara ADAPT festivali’nde gerçekleştirdiği “Sınırların Ötesinde Meditatif Dans” gösterisi ve İngiltere’den Paul Terrell’in sunacağı “Overtone Singing” armonik ses çalışması da açılış günü yer alıyor. 25 Kasım, Cuma günü, kitapları satış rekorları kıran öğretmen ve yazar Sinan Yağmur, “Aşk’ta İyileşmek” başlıklı bir konuşma yapıyor ve ardından Aşkın Gözyaşları kitap dizisinden Tebrizli Şems ve Mevlana kitaplarını imzalıyor.

‘Uzayın ve zamanın ikileşmesi teorisi’ni bulan ve The Doubling Theory kitabında anlatan saygın Fransız fizikçi Jean-Pierre Garnier-Malet, 26 Kasım, Cumartesi günü, ilk kez festivale katılarak “Zaman Açılımları ile Geleceğinizi Değiştirin” başlıklı bir konferans veriyor. Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci “Çocuk Gelişimi için Yaratıcı Drama” konferansı ile festivalde yer alıyor. Ayrıca, dünyaca tanınmış Kanadalı besteci ve müzisyen Robert Haig Coxon, Mantra sanatçısı Seda Bağcan ile birlikte “2012’ye girerken Sevgi ve Işık” etkinliğini gerçekleştiriyor.

27 Kasım, Pazar günü Işık Menderes “Yeni Çağ Çılgınlığı”, Op Dr Mehmet Kasım “Mistik Yürek ve Enerji Bedeni” konularını anlatıyor. Festival, geçtiğimiz Mart ayında kaybettiğimiz, Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin kurucusu, vizyoneri, lideri ve yöneticisi Victor Ananias’ın anısına “Bir Tohum Hikayesi” adlı söz ve müzikli etkinlikle kapanıyor.

NATUREL 2011 Festivali, hergün 11.00-20.00 arası ziyaret edilebilir. 20 TL olan giriş ücretine, gün içerisindeki tüm seminerler, etkinlikler ve atölye çalışmalarının çoğu dahildir. Biletler girişte alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT