Officexpo 2011

Tarihler: 01 Şubat 2011 Salı ~ 05 Şubat 2011 Cumartesi

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.cnrofficexpo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2011 ~ Şub 5, 2011

Geçen yıl ilki düzenlenen OFFICEXPO Ofis Mobilyaları Fuarı`nın ikincisi, 1-5 Şubat 2011 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuar, Ofis Mobilyaları Sanayici ve İş Adamları Derneği (OMSİAD)`nin de katkılarıyla düzenlenecek. Fuarda ofis mobilyalarındaki en son trendler sergilenecek ve ideal “çalışma alanı” çözümleri bir araya getirilecek. Fuar, Türk mobilya sektörüne bu sene de büyük destek verecek. Gün boyunca en fazla zaman ofislerde geçiriliyor. Bu yüzden ofis ve çalışma ortamlarında konfor ve şıklık gittikçe önem kazanıyor. OFFICEXPO, katılımcılarına ve ziyaretçilerine tasarım, yenilik, ve konfor alanlarında yenilikleri takip etme fırsatı veriyor.

OFFICEXPO, 2010`da “Dünyanın Yeni Çalışma Alanları Kültürü” ana temasıyla düzenlenmişti. Bu yıl yine yaratıcı ofis mobilyalarında son trendler fuarda görülebilecek. Ekonomide önemli bir yere gelen Türk mobilya sektörü, OFFICEXPO ile tüm dünyadan alıcılarla buluşacak. Ortadoğu, Balkanlar ve AB ülkelerinden alım gruplarının da ziyaret edeceği fuar, kurumsal alıcılara ofis çözümleri sunacak.

Fuar katılımcıları ve ziyaretçileri önceki fuarda olduğu gibi 2011`de de pek çok yeni iş bağlantısı kurma fırsatı da yakalayacaklar. Şirketlerin iş hacmini artırmak için en ideal ortam olan OFFICEXPO ile pek çok yeni anlaşmaya imza atılacak, sektör yeni pazarlara açılma fırsatı bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT