PACK-İST, Fleksibıl Ambalaj Fuarı

Tarihler: 23 Mayıs 2013 Perşembe ~ 26 Mayıs 2013 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 52 00

Faks: 0212 468 52 01

Web: http://http://www.ifm.com.tr

E Posta: pazarlama@ifm.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2013 ~ May 26, 2013

Avrasya'nın ilk ve tek fleksibıl ambalaj fuarı ...
PACK-IST, Fleksibıl Ambalaj Fuarı 23-26 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ikinci kez düzenlenecek. Yağmur Fuarcılık ve FASD işbirliği ile düzenlenen fuar Avrasya'nın tek, dünyanın ikinci fleksibıl ambalaj fuarı olma özelliğini taşıyor. Fuar katılımcıları arasında Türkiye'nin en büyük esnek ambalaj üreticileri, tedarikçileri, ihracatçıları ve dünyanın çeşitli ülkelerinden firmalar yer alıyor. Fuar bu özelliği ile Türkiye ve dünyadan fleksibıl ambalaj kullanıcıları ve pazarlamacıları için çekim alanı oluşturuyor.

Yağmur Fuarcılık ve FASD'den güçbirliği: PACK-IST ...
Türk Fleksibıl Ambalaj Sanayi'nin ulusal ve uluslararası platformda tüm üyelerini temsil edebilen FASD "Fleksibıl Ambalaj Sanayicileri Derneği" ve Yağmur Fuarcılık tanıtım alanında, 2012 yılında işbirliğine giderek İPAF Fuarı'na, PACK-IST başlığı altında, bağımsız bir konsept içeren ve ayrı bir sergileme alanına sahip "Fleksibıl Ambalaj Fuarı'nı" dahil etmişlerdir. Plastik ve ambalaj sektörünün önü açık tek projesi İPAF'ı düzenleyen Yağmur Fuarcılık ve plastik ambalaj sanayicileri içinde önemli bir gücü temsil eden FASD ile yapılan güç birliği neticesinde, fuarın 2012'deki katılımcı yapısı, Türkiye ve dünyanın önde gelen firmalarıyla "Teknoloji & Tasarım ve Üretim Büyüklüğü" açısından oldukça önem kazandı.

Sektör ve yatırımcısının buluştuğu uzmanlık fuarları ...
PACK-IST Fuarı aynı zamanda 16.'sı yapılacak İPAF, Plastik ve Ambalaj Teknolojileri & Ürünleri Fuarı ile aynı tarihlerde ve aynı çatı altında düzenlenecektir. İPAF 2013 plastik ve ambalaj sektörlerindeki makine teknolojisini, kalıp ve otomasyon uygulamalarını, PACK-IST 2013 ise fleksibıl (esnek) ambalaj ürünlerindeki yenilikleri, gelişmeleri kapsamına alan uzmanlık fuarları olarak İstanbul Fuar Merkezi'nde 23-26 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. KOSGEB ve İzmir Ticaret Odası tarafından desteklenen fuar plastik ve ambalaj sektörünü tek çatı altında toplayarak sektörün profesyonellerini ve potansiyel alıcılarını bir araya getirecek.

PACK-İST bölümünde fleksibıl ambalajın Türkiye'deki dev üreticileri; fleksibıl ambalaj malzemeleri, baskılı-baskısız ambalajlar, metalize film, alümünyum folyo, şirink-streç film, etiket-emniyet bandı, taşıma poşetleri, torbalar, ambalaj filmleri, streç palet örtüsü, şirink palet örtüsü, balonlu ambalaj, bant, baskı-matbaa mürekkepleri, klişe, baskı silindirleri gibi ürünler sergilenecektir.

İPAF bölümünde; shrink ambalaj makineleri, zarf tipi-yatay ambalaj makineleri, çemberleme makineleri, enjeksiyon makineleri, XPS levha makineleri, plastik kova parkuru, EPS ambalaj makineleri, thermoform makineleri, sıvı dolum makineleri, dozajlama-besleme ve tartım sistemleri, kapak kapatma makineleri, ınk-jet kodlama cihazları, etiketleme makineleri, test cihazları, flekso baskı makineleri, laminasyon makineleri, şişirme makinası, rotary pet çalkalama - dolum - kapatma makinası, sleeve (emniyet bandı) makinası, plastik kırma makineleri, raf sistemleri gibi teknolojiler sergilenecektir.

İstanbul Fuar Merkezi 9-10 Nolu hollerde gerçekleşecek olan fuarın 23 Mayıs 2013 saat 10:00'da ziyaretçilere açılışı gerçekleşecektir. On-Line Davetiye ve detaylı bilgi için www.ipaffuarlari.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT