Pipexpo 2011

Tarihler: 02 Mart 2011 Çarşamba ~ 06 Mart 2011 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece / İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.pipexpo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2011 ~ Mar 6, 2011

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve TİMDER - Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği işbirliğiyle 2-6 Mart 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde hazırlanacak olan PIPEXPO 2. Boru, Pompa, Vana, Filtre Endüstrisi Fuarı istikrar ve güvene dayalı birikiminin getirdiği güçle bu yıl da hedef coğrafyalarda konunun uzmanları tarafından ajandalara not edildi.

2010 yılındaki fuarın büyük bir başarıyla tamamlanmasının hemen ardından bu yıl hazırlayacağımız fuarın hazırlıklarına kaldığımız yerden devam ettik. Bir önceki yıl hedef coğrafyalarda yapmış olduğumuz pazarlama ve tanıtım faaliyetlerimizin yanı sıra yüz yüze gerçekleştirdiğimiz tutundurma çalışmaları 2010 yılındaki fuarın başarısında büyük pay sahibi olmuştu.

Bu nedenle tüm yıl boyunca hedef coğrafyalarda bu ziyaretlerin daha da sıklıkla gerçekleştirilmesi konusunun üzerinde özenle durduk.

Sektör beklentilerinin yılların getirdiği yeniliklere bağlı olarak değişkenlik göstermesi nedeniyle, dünyadaki rakiplerinin durduğu bir dönemde büyüme kaydeden PIPEXPO Fuarı, geçtiğimiz yıl sergilediği üstün performansla sadece ülkemizin değil tüm dünyanın beklediği bir fuar olmuştur.

Bu bağlamda; yurtdışındaki hedef coğrafyalarda yapılan etkin tanıtımların sonucu olarak 2010 yılındaki fuarda elde edilen başarı, bu yıl düzenlenecek olan fuarın çalışmaları sırasında kılavuz niteliği taşımaktadır.

PIPEXPO Fuarı kapsamında bu yıl hedeflediğimiz coğrafyalardan; Yunanistan, Irak, İran, Suriye, B.A.E., Ürdün, Lübnan, Libya, Fas, Tunus, Mısır, İspanya ve İtalya’da önemli tanıtım faaliyetlerinde bulunduk. Yurtdışında yapmış olduğumuz bu görüşmeler çerçevesinde Ticari Müşavirliklerimiz, ticaret odaları, sanayi odaları, ticaret-sanayi odaları, iş adamları konseyleri, yapı ve inşaat sektörünün üretici-ihracatçı-ithalatçı birlikleri, kamu adına alım yetkisi olan üst düzey bürokratlar ve o ülkelerin kanaat önderi olarak nitelendirilen yetkilileri ziyaret edildi.

Bu bağlantıları fuarımızı ziyaret edecek nitelikli alım heyetleri çalışmalarımız çerçevesinde değerlendiriyoruz. Önümüzdeki dönemde daha önce sözünü ettiğimiz ve şimdiye kadar yaptığımız tüm iletişim etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Bu doğrultuda daha önceki ülkelere ilave olarak; Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Türk Cumhuriyetleri, İsrail, Filistin, Katar, Bahreyn, Kuveyt, Bulgaristan, Makedonya, Arnavutluk, Bosna Hersek, K.K.T.C., Almanya, Fransa, Cezayir, Hırvatistan ve Hindistan gibi ülkelerde pazarlama ve tanıtım faaliyetlerimiz fuar zamanına kadar hızla tamamlanacaktır.

Bu çalışmalarımız için yurtdışında 50 ülkede yer alan ofis ve temsilciliğimiz önemli bir güç yaratmaktadır. Yurtdışında fuarlarımıza ilişkin işbirliği yaptığımız oda ve dernekler Nisan ayının sonundan itibaren bu fuar için büyük bir özveri ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyorlar. Tüm bu çalışmaların ışığında PIPEXPO Fuarı’nın bu yıl çarpıcı bir performans sergileyeceğini şimdiden rahatlıkla söyleyebiliriz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT