Realistexpo

Tarihler: 03 Aralık 2009 Perşembe ~ 06 Aralık 2009 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2009 ~ Ara 6, 2009
Yurtdışı fuarcılığında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Atılım Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 2009’un tek ve son emlak ve gayrimenkul fuarı Realistexpo’da festival havası esecek!
Realistexpo’da açık artırma ile ev sahibi olma fırsatı
Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Avrasya’nın en büyük gayrimenkul fuarı Realistexpo 03-06 Aralık 2009 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. 2009’un son emlak ve gayrimenkul fuarı olan Realistexpo aynı zamanda sektörün de tek fuarı olma özelliği taşıyor. Ekonomik kriz nedeniyle pek çok fuarın iptal edildiği bu yıl gayrimenkulün kalbi yine Realistexpo’da atacak!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul fuarı olan ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek Realistexpo kapılarını 03-06 Aralık tarihlerinde ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin önde gelen fuar şirketlerinden Atılım Fuarcılık tarafından düzenlenen Realistexpo 2009 yılında sektör bileşenlerinin bir araya gelmesini sağlayacak tek fuar olma özelliği taşıyor.

Seçkin emlak büroları, inşaat şirketleri, mühendis ve mimarları, mortgage uzmanları ve bankaları aynı çatı altında toplayacak fuar, aynı zamanda Türk gayrimenkul sektörünü uluslararası alıcılarla da buluşturacak. Türkiye’nin uluslararası arenada en büyük fuarı olmaya aday olan ve İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek Realistexpo’da açık artırma yöntemiyle ev satışları gerçekleştirilecek. Konut satışlarında ekonomik krizden etkilenen pek çok şirketin satışlarına ivme kazandıracak fuarda nihai alıcıyı cezbedecek kampanyalar düzenlenecek.

Konut sahiplerinin hedef kitleleri ile birebir görüşebilmelerine, projeleri hakkında ayrıntılı bilgi vermelerine imkan sağlayacak Realistexpo’da ziyaretçiler, konut ve emlak sektöründe değişen mevzuatlar ile mortgage sistemi hakkında da bilmek istedikleri tüm bilgileri edinirken, kredi başvurularını bankalardan hemen yapabilecekler. Taksitlendirme seçenekleri, ödeme kolaylıkları ve bütçeye uygun gayrimenkul seçimini kolaylaştıracak bu uygulama sayesinde nihai alıcılar zaman kaybetmeyecek.

20’den fazla ülkede 150’den fazla fuar yaparak 1500’ün üzerinde Türk üreticisini dünya pazarlarıyla buluşturan Atılım Fuarcılık’ın Genel Koordinatörü Süer Ay ve Genel Müdürü Salim Şahin, Realistexpo’nun Türkiye’nin tek emlak&gayrimenkul fuarı olduğunun altını çizdiler. Tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz nedeniyle durma noktasına gelen sektöre Realistexpo ile canlılık geleceğini belirten Süer Ay ve Salim Şahin, “Gerçek alıcılarla doğru yatırımcıları bir araya getiren ve Türkiye’nin tek emlak&gayrimenkul fuarı olmasını hedeflediğimiz Realistexpo amacına ulaştı. Bu yıl festival havasında gerçekleşecek fuarda açık artırma yöntemiyle ev satışının büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Realistexpo sayesinde pek çok kişi 2010 yılına ev sahibi olarak girecek” diye konuştular.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT