Sağlıklı Yaşamın Sırları Bu Fuarda Çözülüyor

Sağlıklı Yaşamın Sırları Bu Fuarda Çözülüyor

Tarihler: 10 Ocak 2019 Perşembe ~ 13 Ocak 2019 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 52 00

Faks: 0212 468 52 01

Web: http://www.ifm.com.tr

E Posta: pazarlama@ifm.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2019 ~ Oca 13, 2019

Türkiye ve Dünya’da organik, doğal ve sağlıklı ürünlere ilgi her geçen gün artıyor. Organik Tarım Araştırmaları Enstitüsü (FIBL) ve Uluslararası Organik Tarım Hareketleri Federasyonu’nun (IFOAM) küresel organik ürün pazarına yönelik "Organik Tarım Dünyası" başlıklı son raporuna göre 1996 yılında Türkiye'de sadece 8 ürün organik olarak üretilirken bu sayı, son veriler ışığında 238'e yükseldi. Gittikçe büyüyen ve önem kazanan bir sektörü uluslararası alanda bir araya getiren tek ihtisas fuarı olma özelliği taşıyan Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı Exponatura19,10-13 Ocak 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 9’uncu kez kapılarını açacak. Fuar, gıdadan, doğal kozmetik ürünlere, bitkisel tedavi ürünlerinden anne-bebek ürünlerine kadar birçok ürüne ev sahipliği yaparken yeni ticari bağlantıların oluşmasına da katkı yapacak.

Günümüzde gelişmiş ülkeler başta olmak üzere, dünyadaki birçok ülkede doğal ve organik ürünlere olan talep giderek artıyor. Bu talebi karşılayan tek fuar olma özelliği taşıyan Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen Exponatura, 20 bin ziyaretçi ile sektöre yeni bir soluk kazandıracak. Fuarda, tüm bölgelerde yetişen ve şifalı doğal ve organik ürünler, beslenme ve diyet ürünler, anne – bebek ürünleri, vejeteryan – vegan ürünler, bitkisel kozmetik ve güzellik, doğal tedaviler – bitkisel ilaçlar ve içecekler gibi birçok bitkisel ürün grubu yer alacak.

Konuk Ülke İran
Türkiye’nin ve Dünya’nın farklı yerlerinden birçok sektör profesyonelini tek çatı altında buluşturan fuar eczanelerden, marketlere organik ürün alıcılarından aktarlara, doğal ürün üreticilerinden ithalatçılarına kadar geniş bir ticari hedef kitlesine sahip. Fuar hem sektörün gelişimine katkı sağlarken hem de gerçekleşecek ticari faaliyetler ile ülke ekonomisine katkı yapacak. Konuk ülke olarak İran’ı ağırlayacak olan Exponatura’ya İran Cumhurbaşkanı yardımcısı ile birlikte 40 kişilik heyetin katılımı bekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT