Sweet Eurasia

Tarihler: 18 Haziran 2009 Perşembe ~ 20 Haziran 2009 Cumartesi

Yer: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, E–5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 222 90 60

Web: http://www.sweeteurasia.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2009 ~ Haz 20, 2009

Sweet Eurasia
İkinci Bisküvi, Çikolata, Şekerleme ve Tatlı Fuarı

Ziyaret Saatleri: 10:30 – 19:00
Katılımcı Profili: Başta Türkiye, Almanya, İtalya, İspanya ve Polonya ülke grupları olmak üzere 25`ten fazla ülkeden 150 katılımcı
Ziyaretçi Profili: Başta Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya (Azerbaycan, Gürcistan Ermenistan, Tükmenistan, Özbekistan, Tacikistan), Balkanlar(Bulgaristan, Yunanistan, Romanya, Makedonya, Arnavutluk, Bosna, Sırbistan), BDT (Rusya, Ukrayna, Moldova), Orta-Doğu (İran, Irak, Suriye, Lübnan, Ürdün, İsrail) ve Kuzey Afrika (Mısır, Libya, Tunus, Cezayir) olmak üzere 70 ülkeden 5.000’den fazla profesyonel ziyaretçi

Organizatör firma olarak, 18-20 Haziran, 2009 tarihlerinde, İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde ikinci kez düzenlenecek olan Sweet Eurasia Fuarı’nı duyurmaktan gurur duyuyoruz.
Avrasya Bölgesi her yıl artan yarım milyarlık nüfusu ve hızla yükselen geliriyle tüm dünyadan yatırımcıları bölgeye çekmektedir. Bu gerçekten hareketle Sweet Eurasia tatlı sektöründeki üreticileri, distribütörleri, ithalatçıları, ihracatçıları, toptancı, perakendeci, hypermarket ve zincir mağazaları bir çatı altında birleştirmeyi hedeflemiştir.
Sweet Eurasia Avrupa, Balkanlar, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Türkiye ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkelerinde ve ayrıca uluslararası düzeyde yayınlanan sektörel dergilerde verilecek ilanlar ve reklamlarla, bölge ülkelerindeki firmalara 50.000`den fazla davetiye ve mektup göndererek, Bölge ülkelerindeki önemli ithalatçılara doğrudan telefon, fax, e-mail yoluyla ulaşarak, Uluslararası fuarlara katılarak tanıtım kampanyası ve promosyonu düzenleyerek tanıtım çalışmalarına ağırlık vermektedir.
Stratejik hedefiniz Avrasya Tatlı, Çikolata, Bisküvi ve Şekerleme pazarını fethetmekten geçiyorsa, sektörün ana fuarı olmaya aday Sweet Eurasia 2009 ’de yer alma fırsatını sakın kaçırmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT