Tatef 2010

Tarihler: 12 Ekim 2010 Salı ~ 17 Ekim 2010 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2010 ~ Eki 17, 2010

13. Uluslararası Metal İşleme ve Teknolojileri Fuarı TATEF 2010, üretimin liderlerini İstanbul Fuar Merkezi Cnr Expo’da buluşturuyor. Alanında Türkiye’nin en büyük fuarı olan, dünyada da ilk beş büyük endüstri zirvesi arasında yer alan TATEF, 12-17 Ekim 2010 tarihleri arasında sektör derneklerinin desteğinde Türk makine sektörünün gücünü ziyaretçileriyle paylaşacak. E Uluslararası Fuarcılık (EUF) ve İstanbul Fuarcılık (ITF) tarafından Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD), Makine İmalatçıları Birliği (MİB) ve KOSGEB desteğinde gerçekleştirilecek fuara yerli ve yabancı lider firmalar katılacak.

120 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek TATEF, 750’nin üzerinde yerli ve yabancı katılımcıya ev sahipliği yaparken, 2.000’in üzerinde markayı da vitrine çıkaracak.Yaklaşık70 farklı ülkeden 70 binin üzerinde sektör profesyoneli beklenen TATEF 2010’da ziyaretçiler en son teknolojiyi tek bir platformda takip etme fırsatı bulacaklar. TATEF 2010, ITE Group tarafından özel olarak seçilerek davet edilmiş satın alma yetkilileriyle 6 gün boyunca yeni iş görüşmelerinin yapılacağı ve stratejik iş birliklerinin kurulacağı bir buluşma zirvesi olacak.

İmalatı ucuzlatan, kısa zamanda yüksek verim sağlayan ve stok maliyetini düşüren en son teknolojiye sahip makinelerin görücüye çıkacağı TATEF 2010, Türk makine üreticilerinin çeşit ve kalite olarak dünya ile rekabete gireceği bölgenin en büyük endüstri zirvesi olacak.

Türkiye’nin lider makine üreticilerinin yer alacağı TATEF 2010’a, Almanya, İspanya, İtalya, Fransa, Hollanda, İngiltere, Rusya, Japonya, Güney Kore, Tayvan ve Çin’den de firmalar katılıyor. TATEF 2010’u özellikle Avrupa, Balkanlar, Orta Doğu ve Asya’dan alım heyetlerinin ziyaret etmesi bekleniyor.

TATEF 2010’da sergilenecek ürün grupları arasında her çeşit takım tezgahları, saç işleme makine ve sistemleri, presler, takımlar, parça-donanım-aksesuarlar, imalat ve otomasyon araçları, ölçüm ve kalite kontrol araçları ve yazılımlar yer alıyor.

Fuarın ziyaretçi profilini kamu ve özel sektörden, makine, beyaz eşya, savunma, otomotiv, gemi inşa ve yan sanayi üreticileri ile metalürji, elektrik-elektronik, otomasyon, teknik servis, bakım-onarım sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar ve ilgili mühendislik grupları oluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT