Tuba Önder Demircioğlu Art Miami’ye Katılıyor

Tuba Önder Demircioğlu Art Miami’ye Katılıyor

Tarihler: 04 Aralık 2018 Salı ~ 09 Aralık 2018 Pazar

Yer: Gama Galeri

Adres: Turnacıbaşı sok. No:21 Beyoglu Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 69 22

Web: http://www.gamagallery.com

E Posta: info@gamagallery.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2018 ~ Ara 9, 2018

Dünyanın en öncü sanat galerilerinin, kollektörlerin, yükselen eserleri koleksiyonlarına katabilecekleri en saygın sanat fuarı olarak yer alan Art Miami’ nin 4 Aralık - 9 Aralık tarihleri arasında 29.’ su düzenleniyor. Gama Gallery bünyesinde Art Miami’ye katılan ve birçok koleksiyonda eserleri yer alan Seramik Sanatçısı Tuba Önder Demircioğlu, “ Savaşçılar, Kökler, Dans Edenler ve Rüzgarla Gelen” koleksiyonlarından yeni yüksek dereceli, porselen ve stoneware heykelleri ile Art Miami’ye katılıyor.

Sanatçının artistik şekillendirme ile yaptığı, bronz ve kurşun gibi materyallerle harmanladığı, plastisizmin sınırlarını zorlayarak, düşüncelerini en iyi şekilde kile aktarmaya çalıştığı heykelleri, Art Miami de dünyanın birçok ülkesinden gelen koleksiyoner ve sanatseverlerin karşısına Gama Gallery ile çıkacak.

Sanat disiplinleri arasında üretim süreci bakımından, oldukça zor olan seramik sanatının, dünyanın en önemli sanat etkinliği olan Art Miami’de sergilenecek olması açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayan Tuba Önder Demircioğlu, yeni eserleri için çok uzun zamandır çalıştığını, Türk Seramik sanatının bir temsilcisi olarak sanatın kalbi Art Miami’ ye gelen sanatseverlerle buluşturacağı için çok heyecanlı olduğunu belirtti…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT