Tuning Show İstanbul 2011

Tarihler: 21 Nisan 2011 Perşembe ~ 24 Nisan 2011 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.cnrtuningshow.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2011 ~ Nis 24, 2011

Gerçek Sürücüler İçin Rüya Otomobiller
Geçtiğimiz yıl altıncı kez düzenlenen ve 4 gün içerisinde 21.486 ziyaretçiyi Tuning sektörü ile biraraya getiren Tuning Show İstanbul, Oto Hi-Fi , Oto Modifiye, Lastik, Jant ve Aksesuarları Fuarı 21-24 Nisan 2011 tarihleri arasında yedinci kez kapılarını tüm “Tuner”lara açıyor.

Otomobil tutkunlarının gözde buluşma noktası Tuning Show İstanbul 2011`de sergilenecek olan yüksek performanslı modifiye arabaların popülerliği her geçen gün artıyor. Motor, fren, şasi gibi sistemleri güçlendirilerek performansı artırılmış “modifiye” arabalar artık başlı başına bir segment. Her geçen gün yeni modifiye sistemlerinin keşfedilmesiyle, Tuning artık pek çok kişi için bir tutku haline geldi. Tuning meraklıları, arabalarını yalnızca bir ulaşım aracı olarak değil, bir yaşam tarzı olarak görüyor.

Lisans - Distribütörlük Fırsatları
Tuning Show İstanbul 2011, 12 bin m2 kapalı alanda 100 katılımcı firmayı 40 bin ziyaretçi ile buluşturmayı hedefliyor. Modifiye yapılarak değişen araçların görücüye çıktığı fuar, ürün gruplarının tanıtılması ve lisans-distribütör anlaşmalarının yapılması için iyi bir fırsat olarak görülüyor.

Tuning Show İstanbul 2011 ile yerli ve yabancı yepyeni kurumsal alıcılar, büyüyen aksesuar sektörüyle tanışacak. Fuar, servis sağlayan markaları alıcılarla buluşturarak yeni pazarlar yaratacak. Komşu ülkelerden alıcıları, büyüme trendindeki imalatçı ve ihracatçı firmalarla buluşturacak.

Canlı Tuning Gösterisi
Sektörün Türkiye`de yapılan tek fuarı olması açısından büyük önem taşıyan fuarda katılımcılar ve ziyaretçiler canlı araç modifiyesine de tanık olacaklar. Modifiye yapılacak araç, fuar öncesinde yapılacak başvurular arasından ilk gün kura ile belirlenecek. Modifikasyona fuarın ilk günü başlanacak ve araç fuarın son günü sahibine teslim edilecek.

7. Oto Hi-Fi , Oto Modifiye, Lastik, Jant ve Aksesuarları Fuarı’ nın ziyaretçi profilini tuning firmalarının Anadolu bayileri, yeni imalatçı arayan ihracatçılar, yeni ihracatçı arayan imalatçılar, Tuner’lar ve araç sahipleri oluşturuyor. Hava filtreleri, egzos, eksantrik mili, helezon yaylar, amörtisörler, fren diskleri ve balataları, jant, lastik, turbo kitleri, havalandırma ızgaraları, akü, play station ve oto müzik sistemleri ise fuarın ürün grupları arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT