Türkiye’nin En Büyük Anne Bebek Çocuk Fuarı İbs 2019 İçin Geri Sayım Başladı

Türkiye’nin En Büyük Anne Bebek Çocuk Fuarı İbs 2019 İçin Geri Sayım Başladı

Tarihler: 13 Aralık 2019 Cuma ~ 15 Aralık 2019 Pazar 11:00 - 19:00

Yer: İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye 34367 Harbiye Şişli İstanbul

Web: http://www.iccistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2019 ~ Ara 15, 2019

Boyut Fuarcılık tarafından 13-15 Aralık 2019 tarihleri arasında Harbiye, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ’İBS Anne, Bebek, Çocuk Fuarı’’nın hazırlık çalışmaları sürüyor. ‘Annelik Doğanda Var’’ teması ile bu yıl sekizinci kez düzenlenecek etkinliğe, 100 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

İBS Anne -Bebek ve Çocuk Fuarı, bu yıl sekizinci kez 13-15 Aralık tarihleri arasında Harbiye, İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak.

İBS Aile Festivali’nin bu yıl her zamankinden daha da renkli olduğunu belirten İBS Fuar Kurucu Ortağı Seçil Fida, 15 bin metrekare kapalı alanda açılacak olan fuara 100’ün üzerinde firma ve 300’den fazla markanın katılacağını bildirerek, bu yıl da sektörün en önemli markalarına ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

IBS Fuar Kurucu Ortağı Seçil Fida; ‘’Sürekli kendimizi geliştirerek farklı ne yapabiliriz diye araştırma yapıyoruz. Son trendleri yakından takip edip, hem ebeveynleri hem de çocukları yakalayabileceğimiz etkinlik, sohbet içerikleri ve aktiviteler tasarlıyoruz. Normal zamanda görmeye fırsat bulamadıkları, alanında başarılı önemli, ünlü isimlerle ziyaretçilerimizi bir araya getirerek hayatlarına farkındalık katmaya özen gösteriyoruz. Bilgili, donanımlı ve sağlıklı ebeveynler sağlıklı nesiller yetiştirir, bu yüzden bu yıl da Boyut Group Ailesi olarak ziyaretçilerimizi seçkin isimlerle bir araya getireceğiz’’ diye konuştu.

Birbirinden ünlü markalar bu fuarda
İBS Fuar bu sene ailelerin yüzünü çok güldürecek; Fuar süresince 300’den fazla ziyaretçiye yüzlerce lira değerinde ürün çantası hediye edilecek. Birbirinden ünlü markalara ait puset, oto-koltuk, bebek yatağı, çocuk hijyen malzemesi, oyuncak ve kıyafetin hediye olarak verildiği İBS yarışmaları ise sosyal medya kanalları üzerinden başlatılarak, 13 – 15 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde devam edecek. Yarışmalara isteyen herkes İBS Anne, Bebek, Çocuk Fuarı’nın “facebook, instagram ve twitter” adreslerinden katılabilir.

Çok konuşan, çok öğreten, çok eğlendiren aile festivali İBS’de üç gün boyunca Türkiye’nin güvenilir ve başarılı markaları da hazır bulunacak. En yeni ürün ve hizmetlerini ebeveynlere anlatacak olan markalar, çılgın indirimlerle ziyaretçilerine cazip fiyatlar sunacak. Yıllardır başarıyla adından söz ettiren IBS, bu yıl da Anne, Bebek, Çocuk fuarıyla aileleri konusunda uzman, başarılı markalarla bir araya getirerek onlara cazip fiyatlarla alışveriş ve eğlence dolu günler yaşatmayı amaçlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT