Türkiye’nin En Organik Buluşması Başlıyor

Türkiye’nin En Organik Buluşması Başlıyor

Tarihler: 26 Eylül 2019 Perşembe ~ 29 Eylül 2019 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 52 00

Faks: 0212 468 52 01

Web: http://www.ifm.com.tr

E Posta: pazarlama@ifm.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2019 ~ Eyl 29, 2019

Türkiye’nin En Organik Buluşması Başlıyor Türkiye’nin en organik buluşması başlıyor. Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı Exponatura19, 26 – 29 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 10’uncu kez kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek keçi sütü bazlı bebek mamasından arı ekmeğine,25 gün fırında fermantosyona uğrayan kokusuz siyah sarımsaktan kısırlık, epilepsi ve beyin felcine iyi gelen arı zehrine kadar birçok doğal organik ve sağlıklı ürün ilk elden ziyaretçiler ile buluşacak.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gelişen, insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen, üretimden tüketime kadar her aşaması kontrollü ve sertifikalı olarak gerçekleştirilen organik tarım üretimi son 10 yılda beş kat arttı. Bu kapsamda Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından bu yıl 10’uncu kez düzenlenecek ‘Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı Exponatura19 için de geri sayım başladı. 26 – 29 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek organizasyon bu yıl ‘Zindelik ve Denge’

22 Ülkeden 17 Bin Ziyeretçi Ağırladı
Son olarak 10 – 13 Ocak 2019 tarihleri arasında Anadolu’yu İstanbul’a taşıyan Exponatura, 22 ülkeden 17 bin ziyeretçi ağırladı. Türkiye’nin ve Dünya’nın farklı yerlerinden birçok sektör profesyonelini tek çatı altında buluşturan fuar eczanelerden, marketlere organik ürün alıcılarından aktarlara, doğal ürün üreticilerinden ithalatçılarına kadar geniş bir ticari hedef kitlesine sahip. Fuar ayrıca, uzman konuklarının katılımlarıyla gerçekleşecek konfrans programıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT