UNICERA

Tarihler: 01 Nisan 2009 Çarşamba ~ 05 Nisan 2009 Pazar

Yer: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, E–5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 886 68 86

Web: http://www.unicera.com/2009/tr/default.asp

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2009 ~ Nis 5, 2009

UNICERA
21. Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı
(Seramik Federasyonu ve TİMDER Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği işbirliği ile hazırlanmaktadır.)

UNICERA 2009: Seramiğin Tarihi Türkiye`de Yazıldı. Geleceği de...

UNICERA Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı, Türk Seramik Sektörü`nün yılda bir kere toplu halde buluştuğu, sektörün en yeni ürünlerini ve en yeni teknolojilerini tanıttığı uluslararası bir fuardır. 1988 yılından bu yana her yıl Nisan ayında, İstanbul`da gerçekleştirilen UNICERA, 2009 yılında 1-5 Nisan tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi`nde düzenlenecek.

Türkiye Seramik Federasyonu ve Timder`in Tüyap ile birlikte tasarladıkları ve uyguladıkları UNICERA her geçen yıl artan hızla gelişiyor ve büyüyor. Seramik üreticilerinin organizasyonda aktif rol alması ile 2000 yılından itibaren uluslararası bir nitelik kazanan fuar, 1 milyar dolar üzerinde ihracat hedefi ile yıldan yıla büyüyerek güç kazanan seramik sektörünün en geniş katılımcı profiline sahip seramik ve banyo fuarı olma özelliğini taşıyor.
Ortadoğu, Orta Asya ve Balkanlar`ın önemli seramik alıcı ve satıcılarının buluştuğu, büyük ticari potansiyele sahip fuar, dünyanın diğer bölgelerinde de adını duyurmaya başladı.

Dünya üreticileri arasında üretimde 7. ve ihracatta 5. sırada bulunan Türk seramik sektörü üreticilerinin buluşacağı UNICERA Fuarı kapsamında, seramik kaplama malzemeleri, vitrifiye ürünler, havuz, sauna, armatürler, banyo ve mutfak mobilyaları ve aksesuarları ve bunlarla ilgili yayınlar sergileniyor.

Sektör gelişimine paralel olarak sinerji yaratmaya devam eden UNICERA, nihai tüketici ve profesyonel kullanıcı istekleri ile üreticilerin ürün geliştirme yeteneklerine ivme kazandırıyor, katkı sağlıyor.
Geçtiğimiz yıllarda büyümenin yanı sıra kalite ve yenilikçi tasarımları ile önemli başarı kaydeden Türk seramik sektörü modern üretim teknolojileri kullanılarak üretilen ürünler ile iç pazar talebini karşılamanın yanı sıra önemli ölçüde ihracat da gerçekleştirdi. Ülke ekonomisi için önemli istihdam sağlayan Türk seramik sektörü, bitmiş ürün ihraç etmenin yanı sıra geliştirdiği tasarımlar ile rekabette de öne geçerek dünya seramik sektöründe söz sahibi olmaya devam ediyor.

Ürünler:
- Fayans ve Seramikler
- Mermer
- Doğal Taş
- Granit
- Cam Mozaik
- Vitrifiye Ürünleri
- Havuz
- Sauna ve Jakuziler
- Armatürler
- Banyo Mobilyaları
- Banyo ve Aksesuarları
- Derz Dolgu Malzemeleri
- Profiller
- Sergileme Üniteleri
- Yapıştırıcılar
- Kesme Makineleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT