WIN - World of Industry Fuarı

Tarihler: 05 Şubat 2009 Perşembe ~ 08 Şubat 2009 Pazar

Yer: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, E–5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 886 68 86

Web: http://www.win-fair.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2009 ~ Şub 8, 2009

WIN World of Industry 2009 1. FAZ

Türkiye ve Avrasya Bölgesi imalat endüstrisinin en önemli fuarı olan WIN - World of Industry Fuarı, 05 - 08 Şubat 2009 tarihleri arasında, 4 büyük sektörün endüstriyel bazda sergileyeceği ürün ve hizmetleri profesyonel ziyaretçiye sunuyor.

Hannover - Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen, Avrasya Bölgesi`nin üretim alanındaki lider organizasyonu WIN - World of Industry Fuarı, son yıllarda gerek katılımcı gerekse ziyaretçi sayısında yaşanan artış ile yeni bir sürece giriyor. 2007`den itibaren, gelen katılımcı taleplerinin karşılanabilmesi ve ziyaretçilere daha çok sayıda firmanın sergilendiği bir ortam yaratılabilmesi amacıyla WIN Fuarları 2 fazda Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi`nde gerçekleştirilmektedir.

Birinci fazda yer alacak fuarlar: 05 - 08 Şubat 2009
MACHINERY`09 (14. Makina İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarı)
WELDING`09 (9. Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri Fuarı)
SURFACE TREATMENT`09 (3. Yüzey İşleme Teknolojileri Fuarı)
MATERIALS HANDLING`09 (8. Taşıma, Depolama, İstifleme ve Lojistik Fuarı)

Türkiye`de son 13 yıldır başarılı bir grafik çizen makina imalat sanayi ile MACHINERY`09 Fuarı, kaynak, kesme ve birleştirme sektörüne yönelik WELDING`09 Fuarı, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ve gelişimini büyük bir hızla sürdüren yüzey işlem pazarındaki yeni teknolojileri, endüstriyel uygulayıcılar ile buluşturacak SURFACE TREATMENT`09 Fuarı, endüstriyel toplumun artan ihtiyaçları; taşıma, istifleme ve saklamasına yönelik, çözümlere istinaden MATERIALS HANDLING`09 Fuarı sektör için 4 büyük fırsat`tan biri olacaktır. Ayrıca bu sene YANSANAYİ ÖZEL BÖLÜMÜ ile kendilerini MACHINERY fuarı içinde ifade etmiş olan Yan Sanayi sektörü 2009 yılında INDUSTRIAL SUPLY adı altında ziyaretçisine kavuşacak.

2009 yılında MAKİNA ve AKSAMI İHRACATÇI BİRLİĞİNDEN, MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASINA, DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI, ANKARA SANAYİ ve TİCARET ODALARI`ndan VDMA Alman Makina ve Aksamı İmalatçıları Birliği`ne kadar 60`a yakın ulusal ve uluslararası kuruluş tarafından desteklenen WIN`09 Fuarları 1. Fazı endüstriyel etkinliklerin ve çözüm olanaklarının yoğun olarak sunulduğu güçlü bir platform olarak 2009`a imzasını atacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT