Yapı Market Tedarikçileri Fuarı 2010

Tarihler: 16 Eylül 2010 Perşembe ~ 19 Eylül 2010 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2010 ~ Eyl 19, 2010

Tedarik Gazetesi ve Nalburiye Dergisinin öncülüğünde, Media Force Fuarcılık tarafından Türkiye de ilk kez organize edilen, Yapı Market Tedarikçilerinin Fuarı 16-19 Eylül 2010 tarihleri arasında İstanbul da CNR Fuar Merkezinde düzenleniyor.

Bu fuar, Yapı Market tedarikçilerinin ürünlerinin perakende raflarında ve reyonlarında yer alması için önemli fırsatlar sunacak.

Türkiye yapı marketlerle geç tanışmasına rağmen, bu tanışma hızlıca sosyal bir alışkanlığa dönüşmüştür. Kitlelere geniş ürün gamı ve kolaylık sağlayan bu alışkanlık, Türk tüketicisinin aileleriyle birlikte A dan Z ye ihtiyaçlarını Yapı Market Perakende reyonlarında aramasını sağlamış ve tüketicinin alışveriş bilincinin ufkunu açmıştır.

Yapı Market sektörü, yılda bir kez, fuar çatısı altında tedarikçilerinin önüne önemli bir satış potansiyeli koyuyor.80.000 üzeri ürün ve hizmet koluyla, ekonominin lokomotifi olan yapı market sektörü, ulaştığı son noktayı Yapı Market Tedarikçilerinin Fuarı ile ortaya koyuyor.

Yerel ve uluslararası yapı marketlerin, yeni satın alma oluşumlarının, binlerce nalbur perakendecisi, tamirat, restorasyon, dekorasyon profesyonelleri ve mimarların da ziyaretine açık olacak bu fuar, tedarikçilerine yeni müşteriler ve müşteri grupları yaratacak büyük bir organizasyon olarak gerçekleşecektir.

Media Force Fuarcılığın başka bir ilki gerçekleştirdiği bu fuarda özel olarak kurulacak, tedarikçi ile satın almacı arasında köprü görevi görecek, `Buyers Lounge` ( Görüşme Odası ) en son teknoloji ve konforuyla, tedarikçilere hizmet verecektir.

Fabrikalarda yada tezgahlarda başlayıp, reyonlarda mola vermiş, evlerle ve insanlarla ulaşacak ürünlere iyi yolculuklar dileklerimizle.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT